Zkrácený úvazek v obchodním oddělení (Praha-Nové Butovice)

Nabídka již není aktuální.


Připravili jsme pro tebe nabídku s pevnou pracovní dobou 8:00 – 13:00 v lokalitě Praha-Nové Butovice. Dostaneš od nás smlouvu na HPP na dobu neurčitou, širokou nabídku benefitů a jelikož jde o obchodní pozici, výši své mzdy si můžeš ovlivnit! Od nás budeš mít jistotu ve formě fixní části platu, ale navíc si můžeš vydělat tolik, co jiní zaměstnanci na plném úvazku :)

NÁPLŇ PRÁCE:

    • Přímý podíl na rozvoji obchodu společnosti DHL pomocí oslovování zákazníků z portfolia nebo získávání nových zákazníků, kteří kontakt a nabídku z tvé strany očekávají.
    • Porozumění potřeb zákazníka, tvorba cenových nabídek a poskytování požadovaných informací o našich službách.
    • Zodpovědnost za celý obchodní proces od úvodního rozjednání, přes stanovení podoby nabídky, vyjednání konečných podmínek až po podpis smlouvy.
    • Komunikace probíhá výhradně po telefonu.

Nehledej v tom háček. Nejde o aktivní telemarketing! Našich zákazníků přibývá, a abychom byli schopni řešit jejich každodenní požadavky, rozšiřujeme tým v naší pražské lokalitě. Zaručit ti můžeme maximální podporu nejen při zaškolení, ale i tvém následném profesním a osobním rozvoji a to díky pestré nabídce interních vzdělávacích programů, tematických školení a přátelskému kolektivu. Pracovní doba je pevná, od pondělí do pátku, 8-13 hodin.

 OD OBCHODNÍKA PO TELEFONU OČEKÁVÁME:

    • SŠ vzdělání a znalost AJ.
    • Ochotu plnit jasně stanovené cíle.
    • Schopnost si samostatně plánovat své pracovní aktivity.
    • Chuť a odvahu pracovat jako obchodník.

Je pro tebe naše nabídka na zkrácený úvazek stále zajímavá a splňuješ předpoklady? Zašli nám co nejdříve strukturovaný životopis, nejlépe i s časem, kdy tě můžeme kontaktovat.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha (Bucharova 2641/14)

Typ smluvního vztahu:

Práce na částečný úvazek

Benefity:

Sleva na firemní produkty, Zaměstnanecké půjčky, Lékařské prohlídky, Pitný režim, Příspěvek na životní pojištění, Multisport karta, Kultura, Flexi – poukázky, Příspěvek na penzijní připojištění, Stravenky, Jazykové kurzy, Dovolená navíc, Sick days, Finanční bonusy,

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Požadované jazyky:

Angličtina, Čeština

Plat:

od 15 tisíc

Datum zadání:

2.2.2018

Podobné nabídky

Hledaní práce

topZástupce vedoucího prodejny Agentura Salvia, s.r.o. | Praha

topAsistent/ka prodeje GATE Praha Galerie Harfa Hoffmann Czech Republic, spol. s r.o. | Praha


/* Not affection functionality */