Vyplňování dotazníků z domova přes internet

Nabídka již není aktuální.


Za každý vyplněný dotazník náleží respondentovi finanční odměna - podělte se s námi o Váš názor, my Vám za to zaplatíme.

    • Nabízíme Vám jednoduchý přivýdělek, který spočívá v občasném vyplňování dotazníků z domova přes internet. Výsledky dotazníků jsou vždy anonymní a jako statistická data jsou využívány společnostmi pro vývoj výrobků, služeb a reklam.
    • Velikou výhodou tohoto přivýdělku je, že dotazníky můžete vyplňovat ve svém volném čase v kteroukoliv denní nebo noční dobu. Vždy se vyplňuje přes internet na stránkách společnosti, proto potřebujete mít přístup k internetu.
    • Další nezbytnou podmínkou je minimální dosažený věk 15 let.
    • Jedná se o přivýdělek vhodný pro každého, který můžete vykonávat ve svém volném čase i při studiu, k jiné práci, nebo v důchodu apod.
    • Za vyplnění jednoho dotazníku o délce cca 5 až 30 minut můžete nejčastěji získat odměnu v rozmezí cca 10 až 50 Kč s tím, že obvykle je k dispozici 3 až 10 dotazníků týdně (jejich množství je promělivé). Z toho vyplývá, že se jedná opravdu pouze o přivýdělek. V kolonce mzda je sice uveden plat 15 tis. To je ale proto, že nižší plat tam vepsat nejde.

Pokud si chcete občas vyplnit dotazník a dostat za to zaplaceno, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na spolupráci.


informace

Zadavatel:

Fyzická osoba - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Česká Republika (xxx)

Typ smluvního vztahu:

Benefity:

Home office,

Požadované vzdělání:

Nezáleží

Požadované jazyky:

Čeština

Plat:

od 15 tisíc

Datum zadání:

11.12.2017

Podobné nabídky

Hledaní práce

SALES and MARKETING pracovník (junior) Imperial Karlovy Vary a. s. | Celá ČR

/* Not affection functionality */