Travel consultant / prodejce zájezdů SUPERZAJEZDY.CZ

Nabídka již není aktuální.


Cestovní kancelář a agentura SUPERZAJEZDY.CZ je jedním z předních prodejců zájezdů. Nabízíme práci v mladém kolektivu moderní a dynamicky se rozvíjející společnosti. Na trhu působíme již více než 20 let a máme rádi neformální přátelské prostředí.

Kanceláře a prodejnu máme v Praze 3 na Floře (ul. Chrudimská), pár kroků od metra. Zajišťujeme kompletní služby - prodej zájezdů od stovek českých, německých, rakouských, slovenských i polských cestovních kanceláří, dále prodej doplňkových služeb (letenek, samostatného ubytování, pojištění, pronájem aut po celém světě). V neposlední řadě vytváříme individuální pobytové i poznávací zájezdy na přání.

Děláme to, co nás baví. Cestujeme po světě a pomáháme klientům plnit jejich sny a přání. Přidejte se k nám a splňte si i Váš sen. Jsme jedním z předních prodejců zájezdů v ČR. Objednávek od klientů máme více, než stačíme zpracovat. Stále rosteme. A proto hledáme i Vás. Staňte se součástí našeho týmu talentovaných a pracovitých lidí v moderní a dynamicky se rozvíjející společnosti.

CO U NÁS BUDETE DĚLAT?

To, co Vás bude bavit. Navrhovat a plánovat dovolenou na přání. Komunikovat s klienty a také s našimi českými i zahraničními partnery. Vyhledávat informace na internetu. Hledat nejhezčí pláže, hotely, historické památky i nedotčenou přírodu. Neustále se vzdělávat v oblasti cestovního ruchu. A samozřejmě cestovat do těch nejzajímavějších lokalit po světě.

CO OD VÁS OČEKÁVÁME?

Skvělou komunikaci a vystupování, spolehlivost, pečlivost, samostatnost, zodpovědnost apod. Základem je ale schopnost a ochota rychle se učit a vstřebávat nové informace. A především schopnost naslouchat přáním zákazníka.

Jako samozřejmost potom požadujeme minimálně středoškolské vzdělání, alespoň základní znalost anglického nebo německého jazyka a zájem o cestovní ruch.

Uvítáme osobní zkušenost s cestováním i praxi v prodeji zájezdů v cestovní kanceláři nebo agentuře.

CO VÁM NABÍZÍME?

Především práci, která Vás bude bavit. Práci, do které se budete každé ráno těšit. Kolegy, kteří se budou těšit na Vás. A samozřejmě i odpovídající a motivující platové ohodnocení. U nás dvojnásob platí, že čím lépe se má firma, tím lépe se budete mít i Vy. Každý je odměňován podle toho, co do firmy přináší. Plat se skládá s fixní mzdy a odměn. Odměna je jakási pohyblivá složka, kterou svou šikovností můžete výrazně ovlivňovat i Vy sami. A opravdu výrazně. Žádné meze tu nemáme. Vše je jen na Vás.

A ještě je tu řada benefitů: zdarma cestování po celém světě v rámci tzv. infocest, výrazně zvýhodněné ceny dovolené, nejrůznější semináře, prezentace a školení.

DŮLEŽITÉ INFORMACE NA ZÁVĚR

Pracovat budete v Praze 3, ulice Chrudimská (u stanice metra Flora).

Standardní pracovní doba dle dohody především v rozmezí otvíracích hodin pondělí - pátek mezi 9,00 hod a 18,00 hod.

Nabízíme práci na plný úvazek, nebráníme se však ani možnosti zkráceného pracovního úvazku.

Nástupní termín může být hned nebo později - záleží na tom, jak se domluvíme.

Pokud splňujete výše uvedené požadavky a pozice Vás zaujala, zašlete, prosím, svůj životopis spolu s Vaší fotografií.

Zasláním životopisu společnosti Superzajezdy.cz s.r.o. souhlasíte se zpracováním osobních údajů a jejich uchování v personální evidenci.

Těšíme se na vás, ale PROSÍM NEVOLEJTE!!!! OZVEME SE SAMI. A brzy!


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha (Chrudimská 2526/2a)

Benefity:

Sleva na firemní produkty, Pitný režim, Notebook, Stravenky, Home office, Mobilní telefon, Finanční bonusy,

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Požadované jazyky:

Angličtina, Čeština

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

8.12.2021

Podobné nabídky

Hledaní práce


/* Not affection functionality */