Specialista prodeje zájezdů

Nabídka již není aktuální.


Hledáte práci, která vás bude bavit? Kde si vyděláte slušné peníze? Kde budete mít možnost kariérního rozvoje? TAK JSTE JI PRÁVĚ NAŠLI!
Největší internetová cestovní agentura Invia.cz hledá do svého týmu Specialistu prodeje zájezdů.

A co dělá náš specialista zájezdů?

Dělá to, co ho baví. Vybírá dovolenou pro naše klienty. Má přehled, kde je nejhezčí pláž, kde hotel, kde restaurace a plní sny našim klientům o dokonale dovolené. NEJEDNÁ SE O AKTIVNÍ PRODEJ! Naši prodejci volají jen těm klientům, kteří nám sami poslali poptávku.

A proč vás to bude bavit?
Protože, koho by nebavilo cestování! Zvláště, když vám za něj ještě zaplatí!
Prodávat můžete cokoliv, energii, plyn, telekomunikace... Ale dovolenou? Bavit se s klienty, kteří vás sami osloví a již se vidí pod palmou, pomáhat jim splnit jejich sen...A ještě si vydělat slušné peníze. Zároveň budete pracovat s příjemnými a férovými lidmi.

A pokud se toužíte posunout dál.. Máme pro vás připravený kariérní program, kdy již za rok můžete postoupit na pozici TEAMLEADERA nebo INTERNÍHO LEKTORA.

Co od Vás požadujeme?

Minimálně středoškolské vzdělání, vytříbenou komunikaci, tah na branku, spolehlivost, pečlivost

Co Vám nabízíme?

Ptáte se, jak je to u nás se mzdou? Oceňujeme pracovité lidi a proto si u nás svoji šikovností můžete výši mzdy ovlivnit sami (fixní mzda + odměny). Nemáme nastavený žádný strop, takže u nás můžete trhat rekordy!

Naši zaměstnanci nás zajímají, proto pro ně máme řadu benefitů: například cestování po celém světě v rámci infocest, zvýhodněné ceny dovolených, po zaškolení možnost využívání home office, stravenky, různá školení, relax days, multisport kartu a mnoho dalších!

Těšíme se na vás!

Tým Invia

Ochrana Vašich osobních údajů je pro nás velmi důležitá. Jak s Vašimi daty nakládáme se dočtete zde: https://sc.invia.cz/documents/candidates-notice.pdf


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Brno (Cejl 105/107)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Typ práce:

Práce pro absolventy

Benefity:

Sleva na firemní produkty, Pitný režim, Multisport karta, Kultura, Stravenky, Home office, Sick days, Příspěvek na stravu, Finanční bonusy,

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

od 20 tisíc

Datum zadání:

2.4.2019

Podobné nabídky

Hledaní práce


/* Not affection functionality */