UX designér pro weby Invia

Nabídka již není aktuální.


Do marketingového týmu, který má na starosti také rozvoj největšího českého webu v oblasti cestovních ruchu, hledáme UX designéra, který doplní náš již dvoučlený UX tým. Celkově pak oddělení marketing čítá 12 specialistů, kteří spolu úzce spolupracují.

MŮŽEME NABÍDNOUT:

    • Práci v kancelářích Rockaway na Pankráci.
    • Velice dobré platové ohodnocení (podle vaší praxe).
    • Velkou svobodu v tom, co budete dělat. Spojenou samozřejmě s přiměřenou odpovědností. K dispozici máte externí agenturu na webovou analytiku, na návrhy vašich prototypů skvělou grafickou firmu a další také na HTML kódování. Vývoj máme vlastní.
    • Prakticky neomezené vzdělávání na akcích a konferencích tady v ČR a podle uvážení i v zahraničí.
    • Seniorního leadra UX týmu.

CO PŘESNĚ BUDETE DĚLAT:

    • Naším společným cílem v marketingovém oddělení je rozvoj webu a jeho výkonnosti. Na tom tu pracujeme všichni společně. To bude i vaše hlavní náplň práce. Přicházet s novými nápady, jak dále web rozvíjet a jaké nové vychytávky nám v tom mohou pomoci. Vymyslet můžete cokoliv, důležitý je vždy výsledek. Máte tak velký prostor pro vlastní kreativitu a nápady.
  • Další částí práce je pečovat o použitelnost webu, který se neustále mění a vyvíjí. Je třeba vše pravidelně hlídat a nové věci kontrolovat ještě ve vývoji. Těšit se můžete například na práci s HotJarem. Koukněte se na jednu z nahrávek. K poznání uživatelů a jejich chování můžete ale použít libovolnou metodu, která vám zrovna přijde vhodná.
    • Podklady pro práci na webu budete sbírat hlavně z webové analytiky. Používáme prémiový GA 360 a spolu s ním pro AB testování Google Optimize. Tato oblast je pro nás zásadní.
  • Prototypy nebo wireframy vytváříme v Axure a jejich tvorba je velká část práce celého UX týmu. Příklad: Revize stránky (wireframe A, wireframe B) s nabídkou slev, kde jsme se snažili také dosáhnout zájmu návštěvníků a jejich pravidelného návratu na stránku.

Pokud vás zajímá cokoliv dalšího, pište přímo mně na e-mail jan.hlavac@invia.cz. Rád vám řeknu více a zodpovím vaše otázky. Klidně si můžeme na chvíli zavolat nebo se někde sejít, případně je možné se k nám zajít podívat.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha (Na Hřebenech II 1718/8)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Benefity:

Stravenky, Jazykové kurzy, Příspěvek na stravu, Finanční bonusy,

Požadované vzdělání:

Nezáleží

Plat:

od 15 tisíc

Datum zadání:

9.11.2017

Podobné nabídky

Hledaní práce

IT specialista (M/Ž) – Praha 11 Mark2 Corporation Czech, a.s. | Praha

/* Not affection functionality */