Prodejní poradce m/ž nábytku Möbelix Čestlice (A1176)


Zákazník nejde jen pro kus nábytku, ale také pro radu, jak vylepšit vlastní domov. Jde o to, naladit se na stejnou vlnu. Kolikrát se do zákazníka vžijete tak, že skoro bydlíte u něj v obýváku. ONO SE ŘEKNE PRODAVAČ…     - …ale činností je spousta, práce je pestrá.     - Zákazníkům se věnujeme naplno, od výběru toho pravého kousku až po design interiéru.     - To, co si zákazník neumí představit, my prostě vidíme a poradíme.     - Jsme specialisti na nábytek, ale máme přehled i o doplňcích.     - Oddělení je naše vizitka- musí být čisté a v pořádku.

Požadujeme:

PRÁCE PRODAVAČE NÁBYTKU JE PRO TO TEBE PRAVÉ POKUD:     - Vyhledáváš kontakt s lidmi a dělá Ti radost zákazníky oslovit.     - Je ti jasné, že odborný výklad k produktu je základ a lidský přístup samozřejmost.     - Umíš být trpělivý a empatický.     - Nevadí Ti, že za práci o víkendu si vyděláš nejvíc.
  • počet míst - 1

Nabízíme:

CO MŮŽEŠ OČEKÁVAT TY OD NÁS?     - Provizi z každého prodeje.     - Obratovou prémii.     - Fajn kolegy, kteří jsou k sobě féroví.     - Šéf je parťák.     - Práci v čistém a reprezentativním obchodě.     - Školení, která Ti pomohou zdokonalit sebe sama – jak profesně tak lidsky.     - Všechno Tě naučíme a dáme Ti příležitost růst a postupovat dál.     - Zaměstnanecké slevy na zboží.     - Odměnu za doporučení nového zaměstnance až 10.000.-
Odpovědět

 

informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Říčany

Typ práce:

Práce pro absolventy

Zařazeno v oborech:

Obchod
Prodavač/ka

Požadované vzdělání:

SOU/výuční list

Plat:

30000 - 40000 Kč/měs.

Datum zadání:

7.5.2024

Podobné nabídky

Hledaní práce

/* Not affection functionality */