Montážník, technik - Praha

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je společnost SINAI, fungující již od roku 1995, má významné postavení v realizaci celoskleněných interiérových a exteriérových systémů. Do jejího portfolia patří například skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí nebo třeba automatické posuvné dveře. Mezi klienty patří jak soukromí investoři, tak i velké obchodní společnosti, hotely apod. Posláním společnosti je poskytování moderních a designově čerstvých řešení, uzpůsobených na míru zákazníků a provedených ve vysokých standardech kvality.

 

Náplň práce:

Realizace stavebních projektů (montáže dveří, stěn, sprchových koutů atd.), příprava na dílně, servis u zákazníků. Práce probíhá vždy v týmu jednoho a více lidí, často se jedná o asistenci kolegovi. Většina montáží probíhá v interiérech již hotových staveb.

 

Požadujeme:

Hlavním požadavkem je svědomitost, schopnost u práce přemýšlet a učit se. Nutná je alespoň základní zkušenost s montováním, ideální kandidát by měl mít praxi z oboru zámečnictví, sklenářství a podobně. Bude upřednostněn uchazeč s vlastním ŽL, příležitostně najmeme i externí skupinu montážníků.

 

Nabízíme:

Příjemné a flexibilní prostředí rodinné firmy, stabilní práci, nadstandartní mzdové podmínky s možností růstu a prémií, práci v moderním a čistém prostředí, práci, která je vidět a dělá radost.

Práci na ŽL nebo DPP.

 

Místo práce: Praha

 

Termín nástupu: ihned

 

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s názvem pozice, o kterou se ucházíte!

Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: [e-mail byl skryt]

                                                                              

Platnost inzerátu končí 25. 2. 2018. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.      


informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Praha

Požadované vzdělání:

Nezáleží

Plat:

od 15 tisíc

Datum zadání:

25.1.2018

Podobné nabídky

Hledaní práce

Stavbyvedoucí PRÁCE plus, s.r.o. | Praha

/* Not affection functionality */