Nabídka již není aktuální.


Hledáme manažera pro naše obchodníky, kteří zachraňují životy (více o pozici zde).

Z našich statistik víme, že průměrný obchodník u nás může skrze kurzy, které sjedná, zachránit až 2 lidské životy měsíčně. Vy takových obchodníků můžete vést celé oddělení pro ČR a SR, i pro další země v zahraničí.

Vaším úkolem bude řídit a pomoci nám vytvářet obchodní tým vznikající z nově přijímaných obchodních zástupců, kteří prodávají naše kurzy a potřebují zkušené vedení.

Máte jedinečnou možnost vybudovat svůj tým a dosáhnout s ním úžasných výsledků a ani tam se nezastavit. Můžete pracovat odkudkoliv, je jen na Vás jaké výsledky budete podávat Vy a Váš tým.

Čeká na Vás:

    • Firemní telefon
    • Odměna 30 – 90 000,-Kč měsíčně
    • Provize a bonusy z Vašeho výkonu
    • Provize a bonusy z výkonu Vašeho týmu

Stačí se přihlásit a třeba právě Vy už první měsíc dokážete se svým týmem zachránit první životy. Nebo dokážete vzít ověřené programy z ČR a prorazit s nimi do dalších zemí, nebo překonáte rekord o největší dosaženou zakázku. Nebo prostě jen získáte práci v kolektivu výjimečných lidí, na kterou budete hrdí a bude Vám dávat smysl.

Určitě jste se zde nedozvěděli vše, co jste potřebovali. Více informací o průběhu práce, odměnách, formách spolupráce zjistíte, jakmile se přihlásíte. Stačí nám poslat životopis na personal@sorudo.cz a vyplnit úvodní dotazník zde

Ale neváhejte, počet míst je značně omezený.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Česká Republika

Typ smluvního vztahu:

Práce na živnostenský list

Benefity:

Sleva na firemní produkty, Home office, Mobilní telefon, Finanční bonusy, Pružná pracovní doba,

Požadované vzdělání:

Nezáleží

Plat:

od 30 tisíc

Datum zadání:

8.1.2018
/* Not affection functionality */