Kontruktér/ka, programátor/ka CNC

Nabídka již není aktuální.


Společnost COMPOSITE COMPONENTS a.s. je česká společnost založená v roce 2007. Provoz v Chocni hledá do našeho týmu nového kolegu nebo kolegyni na oddělení konstrukce.

 

Budete pracovat na vývojově-konstrukčním oddělení, dále se budete aktivně podílet na předvýrobní fázi jednotlivých projektů, jednat se zákazníkem a na základě těchto jednání modelovat díly ve 3D. Vašim úkolem bude vytvářet a upravovat výkresovou dokumentaci, navrhovat konstrukční změny, vyvíjet a navrhovat kompletační, manipulační a jiné přípravky a přepravní palety na vyráběné dílně.

 

Požadujeme:

    • vysokoškolské vzdělání technického charakteru
    • znalost práce v CAD programu
    • Pokročilá znalost čtení technické dokumentace
    • Pokročilá znalost anglického jazyka (aktivní komunikace se zákazníkem – emailová a telefonická komunikace, služební cesty)
    • Pokročilá znalost v MS Office (MS Excel, MS Word, Powerpoint, Outlook)

 

Dokážeme Vám nabídnout pracovní pozici s vysokou mírou zodpovědnosti, kde budete úzce spolupracovat s projektovým manažerem, obchodně technickým ředitelem a technologem společnosti.

Nabízíme finanční ohodnocení odpovídající odvedenému výkonu, systém zaměstnaneckých benefitů, příspěvek na dopravu od prvního kilometru, pohodový kolektiv, příspěvek na stravování a mnoho dalšího.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Choceň (Vysokomýtská 1294)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Benefity:

Lékařské prohlídky, Pitný režim, Kultura, Flexi – poukázky, Notebook, Příspěvek na dopravu, Příspěvek na bydlení, Jazykové kurzy, Home office, Sick days, Příspěvek na stravu, Finanční bonusy,

Požadované vzdělání:

Vysokoškolské

Požadované jazyky:

Angličtina, Čeština

Plat:

25000 - 35000 Kč/měs.

Datum zadání:

10.5.2021

Podobné nabídky

Hledaní práce

Strojní zámečník - Choceň ManpowerGroup s.r.o. | Choceň

Frézař - Choceň ManpowerGroup s.r.o. | Choceň

/* Not affection functionality */