Toyota Material Handling CZ s.r.o.
Toyota Material Handling CZ s.r.o.

Toyota Material Handling CZ s.r.o.

O nás

Toyota Material Handling je největším dodavatelem manipulační techniky na světě. Také v České republice patří Toyota Material Handling CZ mezi přední dodavatele manipulační techniky, regálových systémů a dalších intralogistických řešení.

Široká nabídka produktů a služeb zahrnuje kompletní sortiment od paletových vozíků, retraků, zakladačů, přes čelní vozíky, VNA vozíky do velmi úzkých uliček až po regály a regálové systémy nebo polo automatická řešení jako Radioshuttle. Ze služeb nabízíme dlouhodobý i krátkodobý pronájem, použité vozíky, servis a opravy vozíků všech značek, správu flotily I_Site, kurzy a školení řidičů a poradenství v oblasti skladování. Díky tomu jsme schopni nabídnout nejen manipulační techniku, ale navrhnout kompletní řešení skladu a nalézt ve spolupráci se zákazníkem nejoptimálnější řešení.

Díky mnohaletým zkušenostem, evropským továrnám ve Švédsku, Francii nebo Itálii a pobočkám po celém světě jsme schopni nabídnout tu nejvyšší kvalitu ověřenou desítkami tisíc zákazníků po celém světě. V České republice má TMH CZ přes 200 zaměstnanců, z nichž většinu tvoří servisní technici. Více informací naleznete na webu www.toyota-forklifts.cz Navštivte také náš eshop shop.toyota-forklifts.cz

Fotogalerie

Benefity

Okolí

Kde nás najdete?

K Vypichu 1049
25219 Rudná

/* Not affection functionality */