The One Wellness s.r.o.
The One Wellness s.r.o.

The One Wellness s.r.o.

Naše společnost byla založena v roce 2010 s cílem nabídnout kvalitní služby v oblasti kosmetiky, omlazení, wellness, poradenství a procedur formování postavy. 

Naším cílem je zajistit vysoce profesionální služby s osobním přístupem v příjemném a luxusním prostředí, prováděné nejkvalitnějšími odborníky v oboru, a to vše za dostupné ceny. Nabízíme zde širokou škálu služeb z oblasti kosmetiky, omlazení, formování postavy, poradenství a relaxace. Díky našim profesionálům se nejen budete cítit a vypadat lépe, ale především vám umožníme si ve shonu všedních dní odpočinout a relaxovat. Z vašich ošetření si odnesete nejen příjemný zážitek, ale také nové informace a doporučení, jak se o sebe lépe starat a pečovat.

Jsme v samém centru Prahy, kde jsme pro vás upravili historické prostory secesního domu, doplnili je o moderní vybavení a služby na nejvyšší profesionální úrovni.

Věříme, že se zařadíte mezi tisíce stálých a spokojených zákazníků po celé republice, kteří se k nám rádi vracejí. Naším cílem dnes již není jen vysoká úroveň služeb a personálu, ale především jejich zlepšování. Proto velmi rádi oceníme jakékoli podněty a připomínky, které povedou ke zvýšení vaší spokojenosti. 

Filozofie salonu 

„Vaše spokojenost je naší povinností“. Veškeré naše služby přizpůsobujeme vašim potřebám. Věříme, že naše hodnoty jsou tím pravým důvodem, proč se k nám naši klienti stále vracejí. Vaše maximální spokojenost je naším hlavním cílem.

Fotogalerie

Benefity

  • Pružná pracovní doba
  • Finanční bonusy

Okolí

Kde nás najdete?

Masarykovo nábřeží 12
11000 Praha

www.towell.cz

/* Not affection functionality */