Strojírna TEDESCO, a.s.
Strojírna TEDESCO, a.s.

Strojírna TEDESCO, a.s.

Společnost Strojírna TEDESCO, a.s. je komerční obrobna zaměřená na kusovou a malosériovou výrobu dílců do hmotnosti 20 000kg. Zabýváme se zejména obráběním a svařováním, ale naší doménou je především zpracování zakázek tzv. “na klíč“ počínají zajištěním materiál až po finální povrchové úpravy dle dokumentace zákazníka. V současné době pracujeme pro cca 125 tuzemských a zahraničních společností v odvětvích: energetika, automotive, stavba strojů atd. Pracujeme na CNC strojích, do kterých průběžně investujeme, disponujeme 3D měřícím zařízením ROMER, podpora CAD-CAM systémů Solidworks a Unigraphics.

 

Z důvodů zvýšení kapacit a stěhování výroby do nových moderních prostor, hledáme nové spolupracovníky.

Nabízíme volná pracovní místa na těchto pozicích:

  • Programátor / Technolog 
  • Technik Kontrolor 3D měření 
  • Operátor CNC 
  • Manipulační dělník 
  • Asistent obchodu 
  • Technik nářadí 

 

Nabízíme dlouhodobou spolupráci u ryze české společnosti s dlouholetou tradicí. Kvalitní zaškolení, moderní pracovní prostředí, pestrou a různorodou náplň práce, možnost pracovního růstu. Široká škála benefitů zahrnuje: 13.plat, příspěvek na dovolenou, příspěvek na penzijnípojištění, stravovací poukázky, pracovní oděv a DOV je u nás samozřejmostí.

 

Pokud Vás některá z uvedených pozic zaujala, neváhejte nám zaslat Váš profesní životopis. Vybrané kandidáty budeme kontaktovat do 14 dnů.

 

Těším se na budoucí spolupráci!

Ing. Vlastimil Malý

Výrobní ředitel

+420 734 574 935

vlastimil.maly@tedesco.cz

Fotogalerie

Benefity

Okolí

Kde nás najdete?

Huťská 126
27201 Kladno

/* Not affection functionality */