Bono Vino s.r.o.
Bono Vino s.r.o.

Bono Vino s.r.o.

BonoVino prodejna a e-shop

Jsme milovníci dobrého vína a jídla. Jako obchodní společnost BonoVino se již od roku 2008 zabýváme dovozem a prodejem kvalitních vín a potravin především ze Španělska. V našem portfoliu najdete nejen vína ze slavných oblastí jako je Rioja, Ribera del Duero, Rias Baixas, ale také velkou řadu zajímavých vín z méně známých vinařských oblastí, která Vás překvapí nejenom kvalitou a chutí, ale i cenou. K dobrému vínu ze Španělska patří také místní pochutiny. Proto v nabídce naleznete také prvotřídní olivové oleje, na farmě vyráběné ovčí sýry Manchego, typické španělské uzeniny, Jamón, grilované papriky, chřest a další autentické španělské speciality.

Mimo Španělsko u nás najdete další nápoje, do kterých jsme se sami zamilovali. Nabízíme tedy například i moselské Rieslingy, Champagne a další unikátní nápoje. Vše co dovážíme, si sami pečlivě vybíráme, a několikrát ročně Španělsko navštěvujeme. Snažíme se udržovat s našimi dodavateli osobní vazby a jsme velice rádi, že nás zástupci těchto firem také pravidelně navštěvují v Brně. Pravidelně také organizujeme výlety za poznáním, na kterých se naši zákazníci mohou seznámit s prostředím, vinaři, samotnými víny, místní kulturou a gastronomií.

Zaměřujeme se na vína, která nenajdete v supermarketech. Jedná se o vína malých rodinných a středně velkých vinařů. Dělají jedinečná vína s autentickou chutí pro dané odrůdy a vinařskou oblast, ruku v ruce s citlivým zpracováním hroznů. Našimi zákazníky jsou milovníci kvalitních španělských vín a španělské gastronomie, provozovatelé soukromých i veřejných vinoték, majitelé archivačních sklepů, výjimečné restaurace a bary po celém Česku.

KONTAKT:
bonovino@bonovino.cz

Jindřich Zouhar, jednatel
kontaktní telefon +420775776645

Fotogalerie

Benefity

  • Sleva na firemní produkty

Okolí

  • Restaurant a jídelna BIBUS 30m
  • Moravanské lány 200m
  • Obchodní Centrum Futurum 1000m

Kde nás najdete?

Vídeňská 125
61900 Brno

bonovino.cz

/* Not affection functionality */