avinstitut

avinstitut

AV Institut s.r.o. je nestátní zdravotnické zařízení a agentura práce s dlouholetými zkušenostmi v oblasti zaměstnání osob se zdravotním postižením na otevřeném trhu práce s celostátní působností.

V oblasti HR s propojením na zdravotnictví poskytujeme Linku OZP a v rámci Auditu hodnotíme typizované pracovní pozice OZP ve spolupráci s pracovním lékařem zaměstnavatele.

V oblasti HR nabízíme Nábor OZP a související HR procesy v oblasti Zaměstnávání OZP, edukaci HR, managementu, teamleaderů a zaměstnanců v týmu, do kterého OZP nastupuje – legislativa, nábor, komunikace s cílovou skupinou. Školení zajišťujeme také pro cílovou skupinu OZP na téma – Jak obstát na trhu práce, Jak napsat životopis, Příprava na pracovní pohovor a Prezentace OZP při přijímacím pohovoru.

V oblasti zdravotnictví spolupracujeme na medicínských projektech, realizujeme Dny zdraví, kurzy první pomoci a související aktivity, konference, školení a workshopy na podporu prevence zdraví.

AV Institut s.r.o. je provozovatelem portálu www.praceozp.cz

Koho pro naši společnost hledáme?

Všichni uchazeči musí mít přiznán invalidní důchod (od ČSSZ) I., II., III. stupně nebo být osoba zdravotně znevýhodněná. 

Uchazeči jsou umisťováni na otevřený trh práce (nikoliv chráněné dílny a asistenční zaměstnávání).

Fotogalerie

Benefity

Okolí

Kde nás najdete?

/* Not affection functionality */