Aneta Srbová
Aneta Srbová

Aneta Srbová

Milá lektorko, milý lektore,

myslíš si, že jsou zájmové kroužky pro děti důležité? Zpíváš, tancuješ, sportuješ, tvoříš, rád/a pracuješ s dětmi a chtěl/a bys jim předat něco z toho, co umíš? To je přesně cíl našich kroužků, čti dál a třeba Tě zaujmeme a za chvíli se osobně potkáme :)

Vedeme kroužky v mateřských školách (děti ve věku 2-7 let) po Praze a rádi bychom mezi nás přivítali nové kolegy. Klademe důraz na přátelský kolektiv, pravidelně organizujeme vystoupení dětí, snažíme se lektory motivovat a s hodinami pomáhat. Vedeme kroužky: zpívánky, malý muzikant, flétna, tanečky, tvořivá dílna, zálesák, dramatický kroužek, angličtina, jóga, logopedická prevence, eko kroužek, gymnastika a další.

Školky jsou na Praze 3,8,9,10,21 a v Úvalech u Prahy (do Úval se platí doprava mimo MHD)

Není problém pokud máš omezené časové možnosti, můžeš být klidně student, maminka na mateřské nebo člověk pracující na HPP. Pokud Tě baví práce s dětmi a měl/a bys zájem o delší spolupráci v mladém kolektivu a máš alespoň jedno odpoledne v týdnu čas (kroužky jsou v čase 14:00-17:00), budeme moc rádi když se nám ozveš a určitě se domluvíme. Nabízíme i možnost si nejprve lekci vyzkoušet (suplováním nebo se přijít podívat) a teprve poté vést kroužek sám/a.

Požadujeme

Podmínkou je věk nad 19 let, zkušenosti s věkovou kategorií 2-7 let, FOTOGRAFIE a MOTIVAČNÍ DOPIS (proč bys chtěl/a vést tento kroužek a proč bychom měli vybrat Tebe). Pokud máš navíc pedagogické, zdravotnické školení (vzdělání), certifikát instruktora jógy, logopedického cvičení nebo montessori kurz, je to velké plus :-)

Nabízíme

Nabízíme materiály pro výuku + odměnu za každou odučenou lekci 150 - 300 Kč dle počtu dětí (na všech kroužcích jsou malé skupinky, maximálně 10 dětí, což je takové rodinnější :))

Těšíme se na Tebe! :)

Fotogalerie

Benefity

Okolí

Kde nás najdete?

/* Not affection functionality */