Animátor v hotelu v ČR - ZIMA 2021/2022

Nabídka již není aktuální.


Animátorem v Česku během zimní sezóny?

V AnimationPoint letos znova hledáme animační posily na zimní sezónu 2021/2022 do našich českých partnerských hotelů. Nabízíme Ti pohodovou zimní práci hotelového animátora resp. animátorky ve Špindlerově Mlýně, Peci pod Sněžkou nebo na Lipně.


Co za to?

    • NETRADIČNÍ ZIMA 2021/2022! Animátorství je bezva práce! Čeká Tě hodně zážitků, noví přátelé ale především obrovské množství zkušeností.
    • PRÁCE V HEZKÝCH HOTELECH. V rámci Česka spolupracujeme se 4* hotelovými komplexy. Uvidíš, má to svoje kouzlo.
    • PENÍZE. Animátor v Česku dostane 17 000 Kč - 18 000 Kč Zdá se ti to málo? Počkej...
    • UBYTOVÁNÍ a STRAVOVÁNÍ. Nemusíš se o nic starat. Ubytování je zabezpečeno, počítej ale se spolubydlícím. A co strava? Většina hotelů dává animátorům možnost stravovat se přímo v hotelové restauraci. A to chceš! Pokud se stane, že strava není zabezpečena, je plat samozřějmě mnohem vyšší.
    • CESTOVNÉ. Také hradíme! Cestovní náklady tě tak vůbec nemusí trápit. 
    • POJIŠTĚNÍ. Většina animátorů pracuje na IČO, hradíš si tedy zdravotní a sociální pojištění. AnimationPoint má pojištění za způsobenou ujmu ze strany svých zaměstnanců, můžeš tedy pracovat úplně v klídku.
    • 1 - 2 DNY VOLNA. To nezní špatně, že ne? Pracuješ 5 - 6 dní, přibližně 7 - 9 hodin; zbytek je volno. V rámci dna volna máš samozřejmě stravu a ubytování pořád zabezpečené.
  • ANIMATIONPOINT RODINA. Spolupráce s námi není jen tak. Staneš se našim animátorem a otevřou se Ti dveře do světa animace! Animační párty, příležitosti také v zahraničních hotelech, eventy s animátory jako dětské oslavy, Mikuláš nebo firemní akce; školy v přírodě - možností je mnoho! Nejlepší animátoři se také aktivně podílejí na výběru a zaškolení nováčků.

Jak si tě představujeme?

    • CIZÍ JAZYK. Mluvíš anglicky. Nemusí to být mega super ale hlavně se musíš chtít zlepšovat. Práce v zahraničí bez angličtiny - to prostě nejde. Pokud mluvíš dalším jazykem jako němčina, ruština nebo francouzština, máš obrovskoooou výhodu.
    • MÁŠ MINIMÁLNĚ 18. Jo, plnoletost je základním předpokladem. Pokud máš 16 nebo 17, nevadí. Budeme tady také o rok nebo o dva. Klidně se nám ozvi, rádi s tebou budeme v kontaktu. A co horní věková hranice? Ta není dána, ale nejstarší animátor, který pro nás pracoval měl 35. 
    • MÁŠ V ZIMĚ TROCHU VÍCE ČASU. Požadujeme od animátorů minimálně 2 měsíce. Ideálním animačním termínem je půlka prosince až půlka března. Klidně je ale možnost pracovat také delší dobu. Ve zkratce platí, čím delší je Tvoje časová dostupnost, tím máš více možností.
    • VZTAH ALESPOŇ K NĚČEMU ANIMAČNÍMU. Děti, sport, fitness, tanec, hudba. To všechno mohou být oblasti práce animátora. Bylo by fajn, aby animátor měl vztah alespoň k něčemu. Vzhledem k tomu, že se jedná o práci v rodinných hotelech, většina práce probíhá s dětmi. Pokud je nesnášíš…. nehlas se :)
    • CÍTÍŠ SE ANIMÁTOREM! Energičnost, komunikativnost, organizační schopnosti.. a tak bychom mohli pokračovat. Jednoduše hledáme animátory! :)

Chceš se přihlásit?

Pecka! Pokud se v animátorství fakt vidíš, nejlepší možností je vyplnit rychlý registrační formulář na webu AnimationPoint. 

Ještě než se přihlásíš ti doporučujeme se proklikat přes náš web a to především na stránku “O práci animátora”. Nebo klidně dej do Googlu “Co dělá animátor volného času”. Máme také (snad) hezký Facebook, Instagram nebo YouTube… A jo, nahráváme také animační podcasty, které najdeš například na Spotify tam všude najdeš mraky informací o animátorství a AnimationPoint

Jak probíhá výběr animátorů?

    • Registrace přijímáme do 12. prosince, čím dřív ji pošleš, tím větší máš šanci
    • Všechny kandidáty budeme telefonicky kontaktovat. Ulož si proto číslo 774 998 963 nebo 605 953 776 Zavolá Ti Dino, Evča nebo Viktor a budou Ti tykat. Jsme přece animátoři :)
    • Pokud bude první telefonát OK, dostaneš pozvánku na osobní pohovor k nám do kanceláře v Praze.
    • V případě úspěchu Ti už nic nestojí v cestě za nezapomenutelnou animační zimou!
    • Před vycestováním Tě také zaškolíme, neměj strach.

Tak co, jdeš do toho s AnimationPoint?

Těšíme se na Tebe!


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Česká Republika (Náměstí Dr. Václava Holého 16)

Typ smluvního vztahu:

Práce na ŽL, Dohoda o provedení práce

Benefity:

Příspěvek na dopravu, Příspěvek na bydlení,

Požadované jazyky:

Angličtina, Čeština

Plat:

17000 - 18000 Kč/měs.

Datum zadání:

23.11.2021

Podobné nabídky

Hledaní práce


/* Not affection functionality */