Řidič vozidla nad 3,5 t. z okolí TRENČÍNA!! - čistá mzda 26 000 - SPĚCHÁ!!

Nabídka již není aktuální.


Do dynamicky se rozvíjející firmy hledáme kolegu na pozici řidiče, který žije trvale v TRENČÍNĚ, případně v blízkém okolí!!. Naše společnost se zabývá poskytováním komplexních služeb pro internetové obchody (www.postabezhranic.cz). Naše služby zahrnují přepravu kusových zásilek, skladování zásilek, balení zásilek, prodej obalového materiálu, kancelářských potřeb, tonerů aj.

Popis pozice: jedná se o rozvozy zásilek z SK do ČR (přesněji z TRENČÍNA do ZLÍNA) a zase zpět ve všedních dnech, pondělí až pátek, od 11 hod do 20 hod

Čistá mzda: 26 000 

Prosíme, aby odpovídali pouze ti z vás, kteří o práci opravdu stojí!! a splňují uvedená kritéria výběru!... pouze ti budou pozvání na osobní pohovor do sídla společnosti.

Požadujeme

Požadujeme řidičský průkaz skupiny C!!.. platný profesní průkaz řidiče, digitální kartu řidiče, psychotesty, praxi v řízení vozidel nad 3,5 t minimálně 2 roky, spolehlivost!

Nabízíme

Nabízíme práci v mladém, příjemném kolektivu, čistou mzdu, bonusový program, 13. plat, odměny, příspěvek na stravné, volné víkendy


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Zlín (Komenského 25)

Typ smluvního vztahu:

Práce na živnostenský list

Benefity:

Sleva na firemní produkty, 13. plat, Příspěvek na stravu, Finanční bonusy,

Zařazeno v oborech:

Logistika a doprava
Řidič kamionu

Požadované vzdělání:

SOU/výuční list

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

25.4.2017
/* Not affection functionality */