PL4090: Specialista nákupu

Nabídka již není aktuální.


Pro svého klienta hledáme kolegu do nákupního oddělení, který už zkušenosti s nákupem má. Potřebujeme posilu do týmu - někoho, kdo naskočí a rychle se zapracuje, kdo zná procesy nákupu výrobní společnosti a domluví se dobře anglicky jak písemně, tak ale i telefonicky a nebude mít problémy i s osobním jednáním. Pracuje se s poměrně velkým objemem dat, takže znalost Excelu na dobré úrovni je nezbytnou nutností. Bez něj tuto práci vykonávat nemůžete. Když k tomu přidáte ještě SAP, bude to vynikající. Tato práce si vyžaduje důslednost, pečlivost, tah na branku a schopnost plnit požadované úkoly v požadované kvalitě a čase. Bez komunikativních schopností se u této práce neobejdete.

Popis:

Budete plánovat dodávky materiálu a nákupních procesů. Zajistíte pravidelné dodávky zboží k zákazníkovi na základě předpovědi nebo skutečných objednávek.
Budete zodpovídat za výběr dodavatelů a jejich hodnocení, sledovat dodávky a koordinovat je. Také budete sledovat materiálové toky,
aktualizovat stav materiálu v systému SAP;
analyzovat odbyt, náklady, včasnosti dodávek.
Musíte dobře komunikovat s oddělením výroby, skladu, plánování a logistiky.
Příprava dokumentace všech nových procesů bude také na Vás. Bude se Vám líbit tato zodpovědná a samostatná práce? Pak neváhejte a pošlete nám svůj životopis v češtině i angličtině, těšíme se na Vás!

Nabídka:

Slíbíme Vám velmi zajímavou a samostatnou práci. Kolegové Vás se vším seznámí, dostane se Vám kvalitního zapracování. Firma nabízí odpovídající plat, který bude hodně závislý na Vašich zkušenostech, ale může dosáhnout až do výše 32 000,- btto. K tomu jsou připraveny firemní benefity, které dostává každý zaměstnanec společnosti. Nástup se přizpůsobí Vašim možnostem.
CV v angličtině je NUTNÉ


informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Pardubice

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

15.6.2017
/* Not affection functionality */