Operátor výroby - jednosměnný provoz

Nabídka již není aktuální.


Kajot má menší tým operátorů, který funguje spíš jako rodina. Osazují komponenty do hracích přístrojů. Všichni jsou kmenoví zaměstnanci a většina u nás pracuje dlouho. Možná proto, že fungujeme v jednosměnném režimu, nepracujeme v noci ani o víkendech. Montáž probíhá v klidném a bezprašném prostředí. Každý si pracuje na svém, neběží tu linka ani pás. U práce mohou sedět nebo stát, jak jim to vyhovuje.  A teď k nim hledáme nového kolegu.

Jak si TĚ představujeme?

    • Bez manuální zručnosti to prostě nepůjde. Dostaneš prázdnou „bednu“ a budeš do ní podle zadání montovat HW komponenty.
    • Protože bys mohl řešit i jejich zapojení, bude se nám hodit, pokud vlastníš osvědčení na vyhlášku 50 nebo jsi vystudoval elektro. Pokud nemáš ani jedno, nevadí.
    • Co ale pro práci u nás mít musíš, jsou fyzické předpoklady. Stroje něco váží, je potřeba je občas někam posunou a převézt.
    • Přidat se k nám můžeš co nejdříve.

S kým a kde budeš pracovat?

Každý chce vědět s kým a kde bude pracovat. Podívej se na naše video na https://youtu.be/zDIv6ohxyG4 a dozvíš se víc o tom, kdo jsme, co-jak-kde děláme, a hlavně nahlédneš do naší výrobní haly.  A jestli chceš vědět, jak se u nás na výrobním oddělení zaměstnancům pracuje, přečti si rozhovor s Vlastou, naší operátorkou výroby na https://kariera.kajot.cz/vlasta-rychlikova/

Proč my?

    • Zastávku autobusu máme 5 min. od vchodu do výroby, auto je vždycky kde zaparkovat.
    • Pokud nemáš dost zkušeností, nemusíš mít obavy, nováčky zaškolíme.
    • Budeš mít nárok taky na zdravotní volno/sick day a stravenky Pro věrné zaměstnance máme širokou škálu benefitů a dodatkovou dovolenou.
    • Poskytujeme výkonnostní, věrnostní i mimořádné odměny.

Takže pokud se chceš stát součástí naší bezva party, napiš nám n a my se Ti co nejdříve ozveme.

Zasláním životopisu a dalších osobních materiálů s tvými osobními údaji dáváš souhlas ke shromažďování, zpracování a uchování osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Tvoje materiály budou považovány za důvěrné a bude s nimi nakládáno v souladu s uvedeným zákonem. Tento souhlas platí až do jeho odvolání písemnou formou.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Brno (Kaštanová 64)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Typ práce:

Práce pro absolventy

Benefity:

Pitný režim, Flexi – poukázky, Stravenky, Dovolená navíc, Sick days, Finanční bonusy,

Požadované vzdělání:

Nezáleží

Plat:

od 20 tisíc

Datum zadání:

30.10.2017
/* Not affection functionality */