MZDOVÁ ÚČETNÍ - Kyjov

Nabídka již není aktuální.


Místo výkonu práce: Kyjov Termín nástupu: co nejdříve nebo dohodou Pracovní doba: pružná pracovní doba, pondělí – pátek Pozice vhodná i pro OZP. Pro našeho klienta zabývající se přesným strojírenstvím hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici Mzdový/Mzdová účetní, účetní.

CO JE NÁPLNÍ PRÁCE?

zpracování mezd pro cca 50 zaměstnanců (pracovní poměry, dohody o provedení práce) zpracování personální dokumentace odhlášky, přihlášky na ZP a SSZ evidence školení zaměstnanců činnosti spojené s pracovnělékařskou péčí zaměstnanců odškodnění pracovních úrazů ve spolupráci s pracovníkem BOZP realizace exekučních (insolvenčních) srážek ze mzdy zpracování mzdové měsíční a roční závěrky, mzdových a jiných reportů spolupráce se všeobecnou účetní při zpracování např. evidence knih jízd, sestavování přiznání k silniční dani ad.

CO POŽADUJEME?

praxi v činnostech zpracování mezd a personalistiky znalost mzdové legislativy a právních předpisů ochotu aktivní spolupráce se všeobecnou účetní odpovědnost při dodržování stanovených termínů

CO NABÍZÍME?

nástup možný co nejdříve nebo dohodou hlavní pracovní poměr moderní a příjemné pracovní prostředí pružnou pracovní dobu příspěvek na penzijní připojištění příspěvek na stravování ad.

KOHO MŮŽETE KONTAKTOVAT V PŘÍPADĚ DOTAZŮ?

Kontaktní osobou pro tuto pozici je Ing. Zbyněk Strmiska – HR senior konzultant. Jestliže Vás naše nabídka zaujala, kontaktujte nás telefonicky +420 604 209 975 nebo emailem na [e-mail byl skryt] pro bližší nezávazné informace. Případně nám zašlete Váš aktuální životopis. Vaše materiály budeme považovat za důvěrné!

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Kyjov

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

15.2.2017
/* Not affection functionality */