KOORDINÁTOR/KA JAZYKOVÝCH SLUŽEB - Ústí nad Labem

Nabídka již není aktuální.


KOORDINÁTOR/KA JAZYKOVÝCH SLUŽEB - Ústí nad Labem- Skřivánek s.r.o.

Skřivánek s.r.o. hledá do svého týmu v Ústí nad Labem vhodného kandidáta/-tku na pozici:
KOORDINÁTOR/KA JAZYKOVÝCH SLUŽEB

Náplň práce:

* Náplní Vaší práce bude komplexní zajištění služeb v oblasti jazykové školy a překladů. Zodpovídat budete za péči o klienta od přijetí poptávek/přípravy nabídek a kalkulací/ zajištění překladatele či lektora až po fakturaci zakázek.
* Každý den budete komunikovat s klienty a přitom organizovat práci svou i našich dodavatelů tak, aby náš klient obdržel službu včas a v požadované kvalitě.
* Po zaškolení budete mít na starosti samostatné řešení jednotlivých obchodních případů.

Očekáváme:

* Očekáváme, že budete kolegiálním a rovnocenným „parťákem“ v týmu, který se nezalekne nových věcí a chce vyniknout.
* Předpokládáme, že se budete těšit, že se přiučíte novým věcem v oblasti překladů, tlumočení a jazykové výuky – žádný učený z nebe nespadl, a proto Vás zaučíme a během zaučování ochotně pomůžeme.
* Co určitě potřebujeme, je Vaše dokončené SŠ/ VŠ vzdělání, pokročilá znalost práce s MS Office, zodpovědnost, pečlivost, samostatnost, flexibilita a obchodní duch. Práci zvládnete s angličtinou na úrovni minimálně B1, čím vyšší tím lépe.
* V neposlední řadě by Vás neměl vykolejit stres (alespoň ne na tolik, aby to ohrozilo Vaši práci) – žijeme v hektickém století a občasnému stresu se nevyhneme nikde.

Nabízíme:

* Do týmu rádi přibereme jak zkušené pracovníky, tak absolventy, kteří odpovídají našim očekáváním.
* Nabízíme zázemí největší překladatelské a jazykové agentury ve střední a východní Evropě, zato však přátelskou atmosféru a zajímavou, tvůrčí a někdy napínavou práci.
* Motivující finanční ohodnocení, stravenky, možnost využití firemních benefitů v podobě jazykových skupinových kurzů nebo individuálních jazykových hodin.
* Pracovní smlouvu na hlavní pracovní poměr na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení.
* Práci na dvě směny (8:00 – 16:30 nebo 9:30 – 18:00) dle rozvrhu.
* Nástup: ihned. 

A důležité určitě je, že se na Vás těšíme.

V případě, že se cítíte být touto nabídkou osloveni, zašlete svůj strukturovaný životopis v ČJ společně s krátkým motivačním dopisem pomocí odpovědního tlačítka.

Tímto uděluji obchodní korporaci Skřivánek s.r.o. souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v mém životopisu za účelem účasti v současných i budoucích výběrových řízeních na obsazení volných pracovních pozic. Zasláním životopisu nám poskytujete svá osobní data a tím dáváte souhlas k jejich zpracování a uchování v personální evidenci naší společnosti na dobu do odvolání Vašeho souhlasu. Současně takto potvrzujete, že osobní údaje uvedené v zaslaném životopise jsou pravdivé a přesné.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Ústí nad Labem (Československé armády 449)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Typ práce:

Práce pro absolventy

Benefity:

Sleva na firemní produkty, Pitný režim, Multisport karta, Stravenky, Jazykové kurzy, Dovolená navíc,

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Požadované jazyky:

Angličtina

Plat:

od 15 tisíc

Datum zadání:

22.2.2018
/* Not affection functionality */