Asistent/ka náboru superhrdinů

Nabídka již není aktuální.


Jsme SORUDO - školíme originální systém sebeobrany a první pomoci unikátním způsobem vzdělávání  a vytváříme tak ve společnosti hrdiny a moderní rytíře, kteří se v kritických situacích dokáží postarat o své blízké a všechny slabší, kteří jsou na ně v danou chvíli odkázaní.

A právě teď hledáme do týmu nového kolegu, specialistu na nábor, který nám pomůže s rozšířením našeho týmu a pomůže nám tím měnit společnost, zlepšit svět a zachraňovat životy.

Již 42 jsme jich zachránili za posledních pár let.  A toto číslo stále roste! U nás tak můžete využít svůj talent a čas k něčemu, co opravdu význam, a šířit s námi SORUDO po ČR i v zahraničí.

Čeká Vás:

Práce na brigádu nebo plný úvazek ve skvělém kolektivu malé rychle rostoucí firmy, ve které se najdou jak čerství absolventi, tak zkušení HRisté. V prostředí malé a dynamické firmy, vytvoříme pozici přesně pro Vás.

    • Možnost podílet se na něčem, na co budete hrdí
    • Odměna až 170,-Kč/h s možnými bonusy
    • Naučíte se mnoho nového a vyrostete s námi jako osobnost

Budete pracovat z našich kanceláří v Hradci Králové nebo i z domova jako pravá ruka našeho personálního manažera.

Teď je ta pravá chvíle se přidat


Nastal ten moment, kdy víme, že vše funguje jak má. Klienti jsou nadšení a SORUDO roste dál. Proto potřebujeme rozšířit náš superhrdinský tým.

Přihlaste se a třeba zrovna Vy už dokážete pomoci nabrat nové členy týmu, díky nimž budeme každý měsíc vytvářet víc moderních rytířů. Nebo prostě jen získáte práci v kolektivu výjimečných lidí, na kterou budete hrdí a která Vám bude dávat smysl.

Další důležité informace

Více informací o detailním průběhu práce, odměnách a formách spolupráce zjistíte po přihlášení. Stačí nám poslat životopis na personal@sorudo.cz a vyplnit úvodní dotazník zde. Ale neváhejte, máme pouze jedno volné místo.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Hradec Králové (Národních mučedníků 398/7)

Typ smluvního vztahu:

Dohoda o provedení práce

Požadované jazyky:

Čeština

Plat:

100 - 170 Kč/hod.

Datum zadání:

12.1.2018
/* Not affection functionality */