Nabídka již není aktuální.

Pro našeho významného klienta hledáme betonáře na zakládání staveb. Práce je v Německu ( Mnichov )vhodná na dojíždění na víkendy do Čech. Pracovní týden je pondělí až pátek na jednu směnu nebo možná varianta pondělí až čtvrtek. Od pondělí do čtvrtka 8,5 hodiny a v pátek 6 hodin. Ubytování zajistíme v samostatných pokojích. Pohovory možné v Praze nebo v Mnichově. Němčina není třeba. Prosíme o zaslání životopisu s přiloženým tel. číslem na, které se ozveme.

Náplň práce:

Betonování základů staveb příprava, ukládání, vázání a případně svařování betonářské výztuže do ocelových / dřevěných forem. Zodpovědnost za dokončení stanoveného úkolu v požadovaném termínu a kvalitě. Dodržování všech předpisů a nařízení v rámci životního prostředí a bezpečnosti práce. Zaměstnanec může být v rámci své kvalifikace přesunut v organizaci na jinou činnost.

Požadavky:

Nepotřebujeme Němčinu. Vyučení v oboru nebo příbuzném oboru. Schopnost pracovat samostatně. Zodpovědní, spolehlivý a schopní pracovat v týmu.

Nabízíme:

HPP v Německé firmě. Práce ve stabilní rostoucí společnosti. Mzda 15 - 20 Euro na hodinu,- brutto. Nástup možný ihned. V případě zájmu pište na email: [e-mail byl skryt], nebo tel. +420778736555

informace

Zadavatel:

Pracoviště:

Jihočeský kraj, Plzeňský kraj

Zařazeno v oborech:

Stavebnictví
Stavební dělník, Tesař

Datum zadání:

29.7.2019
/* Not affection functionality */