Výpočetní technika- Operátor/ka skladu

Nabídka již není aktuální.

Baví Vás práce ve skladu nebo elektronika? Chcete mít volné víkendy? Pojďte pracovat k nám! Hledáte nové zaměstnání, ale máte v létě naplánovanou dovolenou? Nevadí, nábory máme až do září! Stačí se teď jen zaregistrovat na pohovor a přijít :-) Nyní jsme vám navýšili mzdu a bonusy!Na které lehce dosáhnete.

Co Vám nabízíme?

♟ Mzda až 32.500,- (fix+ odměny, bonusy a příplatky) ♟ Náborový příspěvek 10.000,- ♟ Docházkový/věrnostní bonus 10.000 ,- ♟ Příspěvek na bydlení 3.500 Kč ♟ Poskytneme vám ubytování a dáme příspěvek 2.400 Kč ♟ Jídlo za pár kaček přímo na pracovišti ♟ Svozové autobusy ZDARMA z Prahy Opatova nebo Kladna ♟ Za každé doporučení nového kolegy odměna 3.000,- ♟ 5 týdnů dovolené, příspěvek na Multisport kartu ♟ Možnost týdenních záloh ♟ VOLNÉ VÍKENDY!

Jaká bude Vaše náplň práce?

♟ Jednoduché čištění zařízení od nečistot a jeho příslušenství (ovladače, kabely) ♟ Drobné opravy nebo výměny komponentů ♟ Vkládání dat do PC a práce v systému Práce není náročná, čeká Vás zaškolení s trenérem a zkušenější kolegové Vám rádi poradí!

Co od Vás potřebujeme?

♟ Základní znalost PC ♟ Ochota pracovat ve třísměnném provozu ♟ Dochvilnost a chuť pracovat ☺ Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte mne kontaktovat ☺ Personální oddělení Dagmar Ocetníková +420 773 779 855 ✉ [e-mail byl skryt]

informace

Zadavatel:

Pracoviště:

Česká Republika

Zařazeno v oborech:

Technika a elektrotechnika
Technik

Datum zadání:

12.10.2019
/* Not affection functionality */