Teď brigáda, za rok práce? JUNIOR OBCHODNÍK

AUKČNÍ PORADENSKÉ CENTRUM, s.r.o.
Výběrové řízení
Platové ohodnocení
Benefity
Pracovní prostředí

Nabídka již není aktuální.


Jsme menší firma se sídlem v centru Brna, která patří mezi špičky ve svém oboru již více než 13 let. Svými službami snižujeme provozní náklady firmám i veřejným subjektům, jako jsou Pivovar Svijany, Madeta, Hervis Sport nebo statutární město Brno.

Pokud už tě neuspokojují jednorázové brigády, které tě nikam neposouvají, a chceš dělat něco s perspektivou pro budoucí povolání, pak hledáme právě tebe.

Co tě u nás čeká?

- Na začátku všeho je školení v týmu obchodních asistentů, v rámci kterého se podrobně seznámíš s našimi službami a dostaneš pod kůži zdravé komunikační techniky. Obdržíš seznam kontaktů, které budeš telefonicky oslovovat s prezentací našich služeb.

- Zapomeň na klasické call centrovské kličky – budeš komunikovat s top managementem firem, na které agresivní telemarketing nefunguje.

- Připrav se také na práci s internetem (ARES, Justice, weby firem, EEX apod.).

- Jakmile se zdokonalíš v komunikaci po telefonu a tvorbě komunikační strategie, posuneš se do týmu obchodníků, kde budeš pracovat se svými zákazníky a novými obchodními příležitostmi.

- Práci si budeš plánovat tak, jak ti to vyhovuje v kombinaci s rozvrhem a dalšími aktivitami. Jediné, na čem budeme trvat, je, že přijdeš alespoň 3 pracovní dny na 15-20 hodin týdně.

Jak poznáš, že je pro tebe tahle práce to pravé ořechové?

- Jsi student, který se nechce po budoucím zaměstnání rozhlížet až pět minut po dvanácté. Chceš dlouhodobou spolupráci s otevřenými možnostmi pracovního vývoje.

- Znáš dobře český jazyk slovem i písmem, máš dobré komunikační a vyjadřovací dovednosti. Ale nemusíš být ostřílený rétor, pokud to vynahradíš nadšením pro věc. Více než zkušenosti oceníme chuť do práce, proaktivitu a zájem učit se nové věci.

- Jsi srdcař, optimista a spolehlivý člověk schopný samostatné práce.

- Jsi aktivní řidič (oprávnění sk. B).

- Jsi připraven projevit kreativitu a máš zájem se podílet na vymýšlení nových věcí, chuť se rozvíjet, sledovat a zkoušet nové trendy v oboru.

Co ti můžeme nabídnout?

- Z počátku ti nabídneme práci na Dohodu o provedení práce. Jestli se vše bude vyvíjet k oboustranné spokojenosti, nabídneme ti místo na hlavní pracovní poměr se všemi benefity (orientačně v roce 2020).

- Tvoji mzdu bude tvořit fixní a pohyblivá složka. Na začátku si přijdeš průměrně na 110 Kč/h, výhledově si můžeš vést i lépe.

- Rozšíříš si ekonomický rozhled, získáš znalosti z oblasti nákupních strategií a podíváš se pod pokličku nákupních oddělení nejvýznamnějších českých firem.

- Budeš mít vlastní pracovní místo v kanceláři v centru Brna v mladém přátelském kolektivu, možnost účastnit se soutěží i firemních teambuildingů.

Jestli máš zájem u nás pracovat, pošli nám svůj životopis na e-mailovou adresu personalni@apcentrum.cz a čekej na zavolání. Do předmětu e-mailu uveď Brigáda – Junior obchodník.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Brno (Jakubské náměstí 580/4)

Typ smluvního vztahu:

Práce na dohodu

Typ práce:

Práce pro studenty

Benefity:

Kultura, Finanční bonusy, Pružná pracovní doba,

Zařazeno v oborech:

Obchod
Obchodní zástupce

Požadované vzdělání:

Nezáleží

Požadované jazyky:

Čeština

Plat:

do 15 tisíc

Datum zadání:

18.12.2018
/* Not affection functionality */