Stáž v advokátní kanceláři - "práce z domu"

Nabídka již není aktuální.


Advokátní kancelář Ing. Mgr. Bc. Petra Molnára specializující se na autorské, stavebníobchodní a občanské právo hledá Stážistu pro pomocné práce při přípravě právního zastoupení klentů, vzájemná spoluprace bude probíhat nadálku v elektronické podobě, zejm. prostřednictvím emailové komunikace a dovysvětlení telefonicky. 

Požadujeme: Absolvent právnické fakulty

Nabízíme: Práce z domu, Flexibilní pracovní doba, Zpětná vazba při plnění úkolů,  Možnost účasti na soudních jednání či procesních úkonech v rámci kompetencí stážisty, při oboustranné spokojenosti možnost dlouhodobé spolupráce.

Odměna 160 Kč/hod , rozsah práce max. do 20 hod./měsíc

V případě zájmu o stáž žádáme zaslat CV na email: [e-mail byl skryt]

Osobní údaje, které uvedete ve Vašem motivačním dopise a v životopisu, budou zpracovávány za účelem výběrového řízení. Zpracovávání osobních údajů je nezbytné pro jednání o uzavření pracovní smlouvy. Pokud k uzavření pracovní smlouvy nedojde (nebudete vybráni ve výběrovém řízení, příp. nebudete mít o nabízenou pracovní pozici zájem), budou Vaše osobní údaje poskytnuté v elektronické podobě vymazány a dokumenty s osobními údaji v listinné podobě skartovány, a to nejpozději do 7 dnů od ukončení vyjednávání.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Hradec Králové (Vrchlického 678/19)

Typ smluvního vztahu:

Práce na dohodu, Praxe

Benefity:

Home office, Pružná pracovní doba,

Zařazeno v oborech:

Právní služby
Advokát, Právník

Požadované vzdělání:

Vysokoškolské

Požadované jazyky:

Čeština

Plat:

160 Kč/hod.

Datum zadání:

9.4.2020
/* Not affection functionality */