Specialista klientského portfolia

Nabídka již není aktuální.


Pracujte pro největší českou pojišťovnu. Neřešte pouze pojištění, navrhujte klientovi komplexní řešení (zajištění hypotéky, příjmu, rezerv, atd.). Česká pojišťovna hledá do svého týmu nové kolegy, kteří budou zodpovědní za správu klientského kmene a rozšiřování produktového portfolia klientů. Zajistíme Vám průběžné vzdělávání a nadstandartní příjem. Žijte život, nepřežívejte! Pro domluvení osobní schůzky volejte na tel. 728 656 347 a posílejte svůj životopis na [e-mail byl skryt]. Těšíme se na osobní setkání!

Požadujeme: soutěživost, pracovitost a čestnost,reprezentativní vystupování, ochotu učit se nové věci, proaktivnost, zkušenosti z oboru výhodou, čistý TR, český jazyk slovem i písmem, nástup ihned nebo dohodou.

Nabízíme: klientské portfolio do správy,kompletní produktové portfolio (životní + neživotní pojištění, investice, hypotéky, atd.), vysokou podporu při adaptaci (nejen v začátcích),prostor pro seberealizaci, zajímavý fixní příjem + pohyblivá složka, systém průběžného vzdělávání, ŽL/pracovní smlouva, flexibilní pracovní doba.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha (Za Karlínským přístavem 683/6, 186 00 Praha 8)

Typ práce:

Práce pro absolventy

Benefity:

Sleva na firemní produkty, Zaměstnanecké půjčky,

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Požadované jazyky:

Čeština

Plat:

od 35 tisíc

Datum zadání:

26.2.2018
/* Not affection functionality */