Servisní technik / programátor – automatizace, robotizace

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost TECNOTRADE OBRÁBĚCÍ STROJE s.r.o., zabývající se prodejem a servisem kovoobráběcích strojů, dodávkou strojů na klíč a automatizací.

 

Náplň práce:

Servis a instalace robotických zařízení, výjezdy k zákazníkům (ČR, Slovensko), tvorba/ úprava programů robota dle specifikace zákazníka, komunikace s konstruktéry, dodavateli, zákazníky.

 

Požadujeme:

SŠ (elektrotechnika, elektronika, automatizace, robotizace), dobrá orientace v současných technologiích (zejména automatizace výrobních linek), technické, logické a inovativní myšlení, samostatnost, pozitivní přístup, smysl pro přesnost a zodpovědnost, uživatelská znalost PC, angličtina slovem i písmem, ŘP skupiny B, zkušenosti se SW a HW FANUC, automatizací a praxe v oboru výhodou.

 

Nabízíme:

Zázemí stabilní firmy s velmi dobrým postavením na trhu, přátelský a vstřícný kolektiv, služební vozidlo, služební telefon a tablet, firemní akce, odborné zaškolení a možnost pracovního rozvoje.

 

Místo práce: Kuřim, Jihomoravský kraj

 

Termín nástupu: ihned

 

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s motivačním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!

Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: [e-mail byl skryt]

                                                                              

Platnost inzerátu končí 8. 7. 2018. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.


informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Jihomoravský (Kuřim)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

od 20 tisíc

Datum zadání:

8.6.2018
/* Not affection functionality */