Nabídka již není aktuální.

Máte zkušenost s vedením společnosti a hledáte výzvu, ve které byste mohli uplatnit nastavení dle svých představ? Společnost v Ústeckém kraji hledá právě Vás. Hledáme energického člověka na pozici ředitele společnosti.

Nabízíme:

U nás budete moci rozhodovat o nastavení provozních plánů společnosti a implementaci celkové strategie. Bude ve Vašich rukou komplexní dohled a zodpovědnost za chod a rozvoj společnosti, schvalování rozpočtů a rozhodování o rozvojových aktivitách a nových projektů. Budete mít možnost rozvíjet firemní kulturu a vztahy s klíčovými partnery. Vaše práce bude významně finančně ohodnocená, samozřejmostí jsou benefity v podobě dotovaného stravování, pěti týdnů dovolené, možnosti vzdělávání, využití služebního automobilu a účasti na firemních akcích.

Náplň práce:

Ve své organizaci povedete zhruba 150 zaměstnanců, kterým budete nastavovat a koordinovat provozní procesy, budete je seznamovat s plány, sledovat a zodpovídat za efektivitu pracovních výsledků, případně navrhovat jejich zlepšení. S tím souvisí následné hodnocení cílů a plnění, které budete dále prezentovat. Vaši organizaci budete reprezentovat na jednáních s obchodními partnery.

Požadujeme:

Hledáme energického člověka, který je otevřený změnám a skvěle dokáže prosadit své návrhy. Je zapotřebí být profesně vyzrálou osobou, pro kterou není problém převzít velký počet svých zaměstnanců a nebojí se provést personální změny. Samozřejmostí jsou výborné komunikační dovednosti se skvělými prezentačními schopnostmi, znalost anglického jazyka a skvělé strategické myšlení. Kontakt: Zuzana Wolfová 778761551 [e-mail byl skryt]

informace

Zadavatel:

Pracoviště:

Středočeský kraj, Ústecký kraj

Datum zadání:

19.1.2020
/* Not affection functionality */