Projektový manažer

Nabídka již není aktuální.


Díval jsi se někdy na úspěšně rozjetý projekt a toužil ses stát jeho součástí? Nebojíš se zodpovědnosti a chceš řídit projekty v netradičním prostředí?  Baví TĚ, když všechno šlape jako hodinky, zákazníci jsou spokojeni a vrací se? Pokud ano, jsi to TY, koho hledáme. Nenabízíme ti jen práci, ale jedinečnou příležitost být u zrodu něčeho nového a výjimečného!

Jaké projekty budeš řídit? Jde o IT projekty herních systémů pro videoloterijní terminály a hrací přístroje, online kasinových her a dalších z oblasti online zábavy.

Jaký bude postup? Dostaneš zadání projektu, sestavíš plán a rozpočet, projekt zkalkuluješ s ohledem na zdroje a finanční stránku projednáš s našimi ekonomy. Vydáš doporučení, jestli projekt realizovat nebo se raději zaměřit na něco jiného. Stěžejní přitom pro Tebe bude spolupráce s našimi projektovými koordinátory. 

Projekt dostal zelenou? Navrhneš časový harmonogram činností a budeš kontrolovat jeho dodržování.

Něco nepůjde, jak má? Budeš muset aktivně zareagovat na změny a navrhovat nová řešení.

S čím se ještě potkáš? Nemine Tě ani tvorba a aktualizace projektové dokumentace a reporty a statistiky pro vedení společnosti.   

Koho hledáme?

  • Někoho, kdo nebude dirigovat zpoza stolu, ale kdo je spolu s kolegy vždycky v „terénu“ a společně maká na tom, aby se vše dařilo.
  • Člověka se základním povědomí o IT a zkušenostmi v projektovém řízení.
  • Analytický typ se snahou hledat a najít to nejlepší řešení. Nenechat se odradit problémy, které jistě nastanou.
  • Tahouna, co dokáže motivovat sebe i svůj tým.
    • Tvoji výhodou bude přehled o vývoji SW, metodikách vývoje a zkušenost s jejich použitím v praxi. Hodilo by se i povědomí o nástrojích pro evidenci požadavků (Redmine).

Proč bys to měl u nás zkusit?

  • U nás se nudit nebudeš. Každý den i každý projektový tým je jiný.
  • Dostaneš příležitost rozvíjet své manažerské dovednosti. Pokud Tě něco napadne, sem s tím.
  • Zajímavé benefity a férovou odměnu (výkonnostní a mimořádné odměny, věrnostní benefity, dovolená navíc, sick day, pružnou pracovní dobu, občerstvení na pracovišti a další).
  • Samozřejmě telefon, notebook a stravenky…

Chceš vědět ještě víc? Dej nám o sobě vědět, jsme společnost téměř neomezených možností. 

 S kým a kde budeš pracovat?

Každý chce vědět s kým a kde bude pracovat. Tak se podívej na naše video na https://youtu.be/zDIv6ohxyG4 a dozvíš se víc o tom, kdo jsme, co-jak-kde děláme.  A jestli chceš vědět, jak se u nás pracuje, přečti si rozhovory s našimi zaměstnanci a tvými budoucími kolegy na https://kariera.kajot.cz/#nasi-lide.

Zasláním životopisu a dalších osobních materiálů s tvými osobními údaji dáváš souhlas ke shromažďování, zpracování a uchování osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Tvoje materiály budou považovány za důvěrné a bude s nimi nakládáno v souladu s uvedeným zákonem. Tento souhlas platí až do jeho odvolání písemnou formou.

 


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Brno (Kaštanová 64)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Benefity:

Pitný režim, Flexi – poukázky, Notebook, Stravenky, Dovolená navíc, Sick days, Mobilní telefon, Finanční bonusy, Pružná pracovní doba,

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Požadované jazyky:

Angličtina, Čeština

Plat:

od 30 tisíc

Datum zadání:

31.1.2018

Podobné nabídky

Hledaní práce

/* Not affection functionality */