Programátor C (Brno)

Nabídka již není aktuální.


Možná Tě to překvapí, ale i KAJOT má svůj IT tým! A v něm nenabízíme místo, ale příležitost, v tuto chvíli zrovna potřebujeme posílit malý tým „hardwarářů.“

 

Jak by náš nový parťák měl vypadat?

    • Programátor, který si rád sáhne na hardware.
    • Není mu cizí svět her. Budeš se pohybovat v herním prostředí, což se projeví i ve specifickém HW.
    • Céčko prostě znáš a umíš, bez toho se neobejdeme.
    • Určitě se ti bude hodit znalost základní správy Linuxových systémů (Debian) a základy Bash. Ale i bez nich si poradíme J
    • Zapadne do našeho vývojářského týmu cca 20 kluků a holek, kteří pracují na vývoji her, serveru i HW.

 

Na čem budeš dělat?

    • Implementovat hardwarové zařízení třetích stran na úrovni User Space ovladačů v Linuxu. Konkrétně vytvoření komunikačního rozhraní na základě dodané dokumentace, případně i spolupráce na realizaci fyzického zapojení zařízení.
  • Potkáš se s HALem (Hardware Abstraction Layer), což je prostředník mezi periferními zařízeními (jako akceptory bankovek a mincí, tiskárny, tlačítka apod) a nadřazenými programy. Poskytuje jednotné rozhraní (API) ovládající různě fungující hardware pro zjednodušení práce nadřazených programů s jednotlivými hardwarovými zařízeními.

 

Mohlo by se ti to líbit, protože:

    • po nezbytném nasátí stávajících postupů můžeš přicházet s vlastními nápady, iniciativě se meze (téměř) nekladou.
    • můžeš růst stejně rychle jako my. V případě chuti, talentu a potenciálu můžeš posouvat a překonávat hranice, ať už své vlastní nebo ty na mapě (fungujeme nejen v ČR a na Slovensku, ale expandujeme třeba i do Asie a Afriky).
    • když nebudeš vědět – poradíš se. Zkušení kolegové tu jsou pro Tebe!
    • týmová spolupráce není jen heslo. Nikdo Tě nebude dirigovat zpoza stolu, ale i šéf týmu bude v terénu s tebou a společně budete ladit výsledný produkt.
    • a pak je tu pár drobností – odměny, benefity, stravenky, kafe, čerstvé ovoce, challenge, bezva tým, dress code free, neformální atmosféra…

 

Nemáš nebo nechce se ti psát životopis? Pošli link na svůj LinkedIn profil a určitě se brzy uvidíme J

 

A ať víš, do čeho jdeš, nakoukni pod pokličku Kajotu na  https://youtu.be/zDIv6ohxyG4 .  Dozvíš se víc o tom, kdo jsme, co-jak-kde děláme.

Informace o zpracování osobních údajů

V souvislosti s Vašimi osobními údaji, které nám v souvislosti s výběrovým řízením poskytnete, si Vás tímto v zastoupení společnosti NET and GAMES a.s., Bednářova 621/29, 619 00 Brno, IČ: 28330633, a osob spolupracujících s touto společností na budování obchodní značky KAJOT, dovolujeme dle platné právní úpravy informovat o rozsahu, účelech a právním základu pro zpracování Vašich osobních údajů, které nám v dodané dokumentaci uvedete. 

Co se týká účelu zpracování, budeme Vaše osobní údaje zpracovávat výhradně pro účely probíhajícího výběrového řízení, do které jste se přihlásil/a, a to v rozsahu Vámi poskytnutých informací. Právním základem zpracování Vašich osobních údajů je náš společný úmysl navázat pracovně právní vztah. S tím související záměr uzavření a oprávněný zájem naší společnosti na zachování osobních údajů všech uchazečů pro účely prokázání korektnosti výběrového řízení. Vaše zabezpečené osobní údaje tak budeme uchovávat po dobu jednoho roku od skončení výběrového řízení.

Pokud byste s takovým zpracováním Vašich osobních údajů nesouhlasil/a, museli bychom Vaši účast ve výběrovém řízení ukončit. V takovém případě budou veškeré Vaše osobní údaje bez dalšího smazány. Protože však máme oprávněný zájem na tom, abychom byli v budoucnu schopni prokázat, že jsme splnili vše, co nám právní úprava ukládám, uchováme si po dobu jednoho roku záznamy o naší vzájemné komunikaci.

Vaše osobní údaje nebudou žádným způsobem zpracovávány a ani nebudou předány žádným dalším osobám. 

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo:

    • žádat o informace o kategoriích zpracovávaných osobních údajů, účelu, době a povaze zpracování a o příjemcích osobních údajů,
    • požádat o poskytnutí kopie zpracovávaných osobních údajů,
    • požádat při naplnění podmínek stanovených relevantními právními předpisy, aby osobní údaje byly opraveny, doplněny nebo vymazány, případně jejich zpracování omezeno,
    • vznést námitku proti zpracování osobních údajů a právo podat stížnost u dozorového úřadu,
    • být informován o případech porušení zabezpečení osobní údajů a to tehdy, pokud je pravděpodobné, že daný případ porušení bude mít za následek vysoké riziko pro Vaše práva a svobody.

 

Všechny Vaše zmíněná práva můžete realizovat prostřednictvím kontaktního e-mailu [e-mail byl skryt]. Rádi Vám také poskytneme podrobnější informace, či zodpovíme jakékoliv otázky týkající se ochrany Vašich osobních údajů.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Brno (Kaštanová 539/64)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Benefity:

Stravenky, Dovolená navíc, Sick days, Mobilní telefon, Pružná pracovní doba,

Zařazeno v oborech:

IT / Vývoj softwaru
Programátor

Požadované vzdělání:

Nezáleží

Plat:

od 40 tisíc

Datum zadání:

6.8.2018

Podobné nabídky

Hledaní práce

Referent hotovosti a cenin Česká pošta, s.p. | Brno

/* Not affection functionality */