Pracovník/pracovnice na dokončovně

Nabídka již není aktuální.


COMPOSITE COMPONENTS a.s. se zabývá výrobou polyesterových dílů (laminátových výrobků) pro automobilový průmysl). Naše výrobky můžete vidět na autobusech IVECO, VDL a Heuliez Bus, jako jsou nárazníky, zadní panely, blatníky, kapotáže, schůdky do autobusů a jiné.

Na našem dokončovacím oddělení pracujeme ve dvousměnném provozu. Našim úkolem je dokončování výrobků (odjehlování, odmaštění, lepení, leštění, dobrušování) pro následné předání na výstupní kontrolu a následnému odeslání výrobku konečnému zákazníkovi

Hledáme manuálně zručné, fyzicky zdatné, samostatné, zodpovědné a pečlivé kolegy, kteří mají zájem o dlouhodobé a stabilní zaměstnání na hlavní pracovní poměr. Výhodou jsou zkušenosti základy čtení z technické dokumentace.

Nabízíme příspěvek na dopravu od prvního kilometru, pohodový kolektiv, příspěvek na stravování, poukázka na prací prášek, volnočasové poukázky a příplatek za beznemocnost.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Choceň (Vysokomýtská 1294)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Benefity:

Lékařské prohlídky, Pitný režim, Příspěvek na životní pojištění, Kultura, Flexi – poukázky, Příspěvek na dopravu, Příspěvek na bydlení, Sick days, Příspěvek na stravu, Finanční bonusy,

Požadované vzdělání:

Středoškolské bez maturity

Požadované jazyky:

Čeština

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

5.11.2020

Podobné nabídky

Hledaní práce

Výrobní technolog ManpowerGroup s.r.o. | Choceň

Strojní zámečník - Choceň ManpowerGroup s.r.o. | Choceň

Frézař - Choceň ManpowerGroup s.r.o. | Choceň


/* Not affection functionality */