Práce ve výrobě – 23 500 Kč/měs. + nástupní bonus

Randstad HR Solutions s.r.o.
Výběrové řízení
Platové ohodnocení
Benefity
Pracovní prostředí

Nabídka již není aktuální.


Hledáte dobrou práci v moderním čistém prostředí za dobré peníze? U nás v Kopřivnici ji mít budete! Nabízíme mzdu 23 500 Kč a dalších 25 000 Kč v odměnách navíc. Nastupte ihned a získejte k tomu nástupní bonus 6 000 Kč! Tak neváhejte a volejte ZDARMA na 800 856 856.

 

Co Vás čeká?

Práce v moderním čistém a klimatizovaném prostředí výrobní společnosti vyrábějící komponenty pro takové automobilky jako je Audi, Volvo, BMW nebo Mercedes.  

Předchozí zkušenosti nejsou třeba, rádi vás vše naučíme. Zkušenosti z výroby už máte? Pak vám nabídneme nástup do kmene společnosti.

Co s námi získáte?

Stabilní a dobrou práci v renomované společnosti, průměrnou mzdu 23 500 Kč hrubého za měsíc, nástupní bonus 6 000 Kč a odměny před dovolenou a Vánoci ve výši 15 000 Kč + podíl na hospodářském výsledku, který loni činil 11 000 Kč!

Do práce i z práce můžete využít svozové dopravy na trase z Nového Jičína, Příboru a Frenštátu, která navazují na směny. Jezdíte raději po vlastní ose? Pak vám přispějeme na dopravu dle vzdálenosti až do výše 1 125 Kč.

Také vám nejvíc chutná to, co si nemusíte vařit? U nás máte kompletní oběd jen za 25 Kč!

Pečujete o své zdraví? Využijte zdarma služeb fyzioterapeuta nebo očkování.

 

Zaujala Vás nabídka?

Pak vyplňte formulář a my se postaráme o zbytek! Chcete bližší informace ihned? Zavolejte na naši bezplatnou linku 800 856 856. Jsme tu pro vás od pondělí do pátku, od 8 do 20 hodin. Těšíme se na vás.


informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Nový Jičín

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Typ práce:

Práce pro absolventy

Zařazeno v oborech:

Strojírenství a průmysl
Dělník

Požadované vzdělání:

Nezáleží

Požadované jazyky:

Čeština

Plat:

od 20 tisíc

Datum zadání:

16.8.2018
/* Not affection functionality */