Práce ve výrobě – 21 000 Kč + nástupní bonus

Randstad HR Solutions s.r.o.
Výběrové řízení
Platové ohodnocení
Benefity
Pracovní prostředí

Nabídka již není aktuální.


Chcete dobrou práci za dobré peníze a víkendy trávit s rodinou? U nás v Rožnově pod Radhoštěm ji mít budete! Nabízíme průměrnou mzdu 21 000 Kč hrubého za měsíc, 8 hodinové směny jen od PO do PÁ a spoustu benefitů. Nastupte ihned a získejte navíc bonus 6 000 Kč! Volejte ZDARMA na 800 856 856.

 

Co vás čeká?

Práce v moderním čistém a klimatizovaném prostředí výrobní společnosti vyrábějící komponenty pro automobilový průmysl. Předchozí zkušenosti nejsou nutné, rádi zaškolíme každého, kdo je spolehlivý a zodpovědný.

 

Co s námi získáte?

Stabilní a dobrou práci v renomované společnosti, průměrnou mzdu 21 000 Kč hrubého za měsíc, nástupní bonus 6 000 Kč a odměny před dovolenou a Vánoci ve výši 15 000 Kč. Přispějeme vám na dopravu do práce a užijete si týden dovolené navíc.  

 

Zdá se vám trávit 12 hodin v práci dlouho? U nás pracujete jen na 8 hodinové směny od pondělí do pátku a víkendy si užijete s rodinou.

 

Rozmazlujete se a cvičíte ráda? V rámci nabízených benefitů si za zvýhodněné ceny můžete zacvičit jógu, spirální stabilizaci nebo bezplatně navštívit našeho fyzioterapeuta.  

 

Také vám nejvíce chutná to, co nemusíte vařit? Nabízíme kompletní oběd jen za 25 Kč!

 

Ráda byste pracovala v kolektivu svých známých? Doporučte nám své kamarádky a získejte navíc bonus 5000 Kč za doporučení každé z nich!

  

Zaujala vás nabídka?

Pak vyplňte formulář a my se postaráme o zbytek! Chcete bližší informace ihned? Pak volejte ZDARMA 800 856 856 Jsme tu pro vás pondělí - pátek od 8:00 do 20:00. Těšíme se na vás.


informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Vsetín

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Typ práce:

Práce pro absolventy

Zařazeno v oborech:

Strojírenství a průmysl
Dělník

Požadované vzdělání:

Nezáleží

Požadované jazyky:

Čeština

Plat:

od 20 tisíc

Datum zadání:

20.8.2018
/* Not affection functionality */