Powerbuilder guru s čj a možností home office #10861423

Nabídka již není aktuální

Umíš dobře PowerBuilder? Tak přijď k nám! My ti fakt dobře zaplatíme! Jsme fajnový tým česko-slovenských vývojářů, projektových manažerů a máme zajímavé projekty, převážně v Praze. Právě jsme se přestěhovali do nových, krásných kanceláří, máme špičkové zázemí. Chodíme společně na pivo a čas od času děláme takový ten team-building - můžeš, nemusíš. Pracuje se nám fajn, máme svůj prostor pro realizaci a dost co dělat - takže super. Také můžeme pracovat i z domova, což je někdy fajn:-).

Co budeš dělat?

  • Budeš se podílet na vývoji aplikací pro "tlusté" klienty - tvorbě IT analytických a designerských řešení, jejich dokumentací, zabezpečení kvality, dodávky části IT řešení, optimalizace kodu, testování atd.
  • Tvorbu a údržbu databáze a datového modelu
  • Budeš řešit náročné, komplexní designové a vývojové témata
  • Spolupracovat s vývojovým (6 členů) a projektovým týmem
Guru jsi, když
  • Máš 3 + let zkušeností za sebou v Powerbilderu
  • Chceš v tom pracovat dále
  • Máš znalosti objektově orientovaného programování
  • Máš znalosti v relačních databázích
  • Chceš se dále zdokonalovat
  • NUTNÁ ZNALOST ČEŠTINY NA DOBRÉ ÚROVNI - komunikace s českými klienty

Chceš se dozvědět více?

Tak zavolej nebo napiš Iloně z People Consulting, ona ví skoro všechno o nás. Přijd', tešíme se na Tebe a potřebujeme Tě, do našeho skvělého týmu! Abychom mohli s Vašimi osobními údaji pracovat, je důležité, abyste nám poskytl/a souhlas se zpracováním vašich osobních údajů. Odpovědí na tuto pracovní nabídku souhlasíte se zpracováním osobních údajů a potvrzujete, že jste měl/a možnost seznámit se informacemi o nakládání s osobními údaji zde. Pokud nám Váš souhlas v rámci GDPR udělit nechcete, prosím uveďte nám tuto informaci v rámci zaslání Vašeho životopisu. Pokud nám souhlas neudělíte, nemůžeme Vám nabízet jiné vhodné a Vašemu profilu odpovídající pracovní nabídky, např. ty, které neinzerujeme. Jestliže Váš profil bude odpovídat požadavkům na pozici některého našeho klienta, budeme Vás nejpozději do 10 dnů kontaktovat. V případě, že náš klient má jiné požadavky na Vámi poptávanou pozici, zvážíme Váš profil na jiné současné nabídky a zařadíme si Váš životopis do naší databáze. Rádi Vás budeme kontaktovat s jinou pracovní nabídkou odpovídající Vašemu profilu a požadavkům klienta. Těšíme se na budoucí spolupráci a přejeme Vám hezký den. Váš tým PeopleConsulting

informace

Zadavatel:

Pracoviště:

Praha , Česká republika

Zařazeno v oborech:


Datum zadání:

16.9.2018
/* Not affection functionality */