Pomáháme lidem žít.... (Osobní asistence)

Nabídka již není aktuální.


Společnost Fosa o.p.s. hledá zájemce práci na 0,5 úvazku (dohodu o pracovní činnosti) na pozici osobní asistent pro osoby s mentálním postižením.

Naší prací je:

Pomoc lidem, kteří naši pomoc potřebují ať už z důvodu postižení nebo věku. Pomáháme lidem při cestách do práce, školy za zábavou, při trávení jejich volného času ale i při péči o domácnost nebo sebe sama. Naše pomoc je často to jediné co tyto lidi dělí od toho aby mohli žít tak jako všichni ostatní.

Za Vaši pomoc nabízíme:

    • odměnu 130-150 Kč za hodinu
    • dlouhodobou spolupráci s možností karierního růstu
    • flexibilní prácovní dobu s ohledem na požadavky uživatelů
    • zaškolení a pravidlené další vzdělávání v rámci oboru
    • pravidelnou supervizi

Kvalifikační a osobnostní předpoklady:

Praxe: výhodou je zkušenost s dospělými lidmi s mentálním postižením, praxe v osobní asistenci a zkušenost s kompenzačními pomůckami (zejména s invalidním vozíkem a se zvedákem)

Dovednosti: pracovat s časem (dovednost rozvrhnout si čas, používat diář), pozorovat, zamýšlet se nad svým způsobem práce, sebereflexe, práce s PC (sestavování zápisů o průběhu asistence, vyplňování výkazů práce), poskytovat vhodnou míru podpory

Osobní vlastnosti: spolehlivost a dochvilnost, respekt k druhým lidem, taktnost, ochota pracovat v „terénu“, samostatnost, schopnost řešit neobvyklé situace, komunikativnost, fyzická zdatnost (nutno zvládnout přesun uživatelů na kratší vzdálenosti – například z vozíku na toaletu, z postele na vozík)

Časová flexibilita
Morální bezúhonnost

V případě zájmu zašlete motivační dopis a strukturovaný životopis. V motivačním dopisu uveďte, proč chcete pracovat na uvedené pracovní pozici, s uvedenou cílovou skupinou a proč právě ve společnosti Fosa. Bez těchto dokumentů nebude Vaše žádost do výběrového řízení zařazena.

Bližší informace o výběrovém řízení Vám poskytne vedoucí osobní asistence Michal Mašek, DiS. na telefonních číslech 775 350 117 nebo 271 910 016


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha (Filipova 2013/3)

Typ smluvního vztahu:

Práce na dohodu, Praxe

Benefity:

Pružná pracovní doba,

Požadované vzdělání:

Středoškolské bez maturity

Požadované jazyky:

Čeština

Plat:

do 15 tisíc

Datum zadání:

9.11.2018
/* Not affection functionality */