Personalista, Freiberg /m,w,d/

Nabídka již není aktuální.


Mluvíš německy a máš vysoké pracovní nasazení? Přidej se ke mně!

„Zkrátka dobrý personál.“ Podnikatelské směřování naší firmy ARWA Personaldienstleistungen nelze popsat lépe a stručněji. Jsme německá personální agentrura, která je na trhu už více než 35 let. Snadnou a dostupnou komunikace zajišťuje 95 poboček rozmístěných po celém Německu a částečně i v České republice.

Nyní hledám motivovaného personalistu na pobočku do německého Freibergu, Plauenu a Sonnebergu.

Žádná nudná osmihodinová práce s tabulkami a grafy Tě rozhodně nečeká. Pokud se chceš dál profesně rozvíjet a máš ocelové nervy, přidej se ke mně! Věř mi, ze začátku to není snadné, ale když si najdeš vlastní cestu, otevřou se ti dveře do světa personalistiky.

Mojí každodenní prací je starat se o naše zaměstnance, kteří nám dali svou důvěru a stali se součástí naší společnosti. Navíc mít kolem sebe tým mladých lidí a dělat práci, která mě baví, to jsou důvody, proč se každý den těším do práce. Rád předám i tobě něco ze svých zkušeností.

Pokud se chceš ve svém životě posunout dále, neváhej a zašli mi kontakt ještě dnes! Naše společnost nabízí německou pracovní smlouvu a výborné platové ohodnocení včetně třináctého platu.

Náplň práce: - plánování a získávání nových zaměstnanců z ČR a SR - korespondence s ostatními pobočkami naší společnosti - účast na veletrzích práce - administrativa spojená s náborem nových zaměstnanců - rozhodování o výběrových řízení

Požadavky: - středoškolské vzdělání s maturitou - český jazyk – rodilý mluvčí - německý jazyk – B2-C1 - vysoké pracovní nasazení

Nabízíme

- pitný režim - třináctý plat - moderní prostředí - příjemný pracovní kolektiv


informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Německo (Oberer Steinweg 2)

Typ smluvního vztahu:

Požadované vzdělání:

Nezáleží

Plat:

od 35 tisíc

Datum zadání:

21.1.2019

Podobné nabídky

Hledaní práce

doporučujemePersonalista junior Plzeň AGENTURA PLUS, spol. s r.o. | Plzeň

HLEDÁME MZDOVOU ÚČETNÍ se znalostí SAP!!! ADECCO spol. s r.o. | Rychnov nad Kněžnou

Recruitment Manager Adecco ADECCO spol. s r.o. | Ústí nad Labem

Personalista / Mzdová účetní SOLID PROXY s.r.o. | Ostrava

Mzdová účetní (A10332) Hofmann Wizard s.r.o. | Liberec


/* Not affection functionality */