PA4074: Auditor systémů a procesů

Nabídka již není aktuální.


Požadavky:

M/Ž, SŠ vzdělání, technického směru výhodou, pokročilá znalost AJ nebo NJ, praxe v oboru min. 3 roky, uživatelská znalost PC - MS Office, znalost systému SAP výhodou, schopnost práce v týmu a systémové myšlení , řidičský průkaz sk. B - aktivní řidiče

Popis:

Auditor systémů a procesů QMS plánuje a provádí interní a externí audity. Koordinuje tvorbu a zpracování plánů nápravných a preventivních opatření pro řešení (odstranění) neshod zjištěných při auditu a sleduje jejich realizaci. Identifikuje shody a slabá místa / neshody v procesech a na produktech, hodnotí efektivnost procesu při plnění požadavků na jakost produkovaných výrobků a dosahování cílů stanovených vedením, dosažení plánovaného výkonu v požadované kvalitě. Sleduje trendy vývoje kvalitativní způsobilosti produktu a procesů u zákazníků a monitoruje účinnost přijatých nápravných opatření k odstraňování těchto neshod.

Nabídka:

Možnost odborného rozvoje a získání profesních zkušeností, pružnou pracovní dobu, pracovní poměr na dobu neurčitou, zajímavé finanční ohodnocení závislé na zkušenostech, širokou škálu zaměstnaneckých benefitů (pololetní odměny, bonusy, týden dovolené navíc, dotované stravování...)


informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Nymburk (okres)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

10.8.2017
/* Not affection functionality */