Office assistant v klenotnictví Eppi

Nabídka již není aktuální.


V klenotnictví Eppi hledáme novou posilu do našeho týmu. Momentálně sháníme kolegu/kolegyni na pozici asistenta pro pomoc s oblastí produktové výroby a expedice zásilek. Jedná se o práci na plný úvazek v naší pražské kanceláři.

Kdo jsme?

Jsme mladá a dynamicky se rozvíjející společnost. Máme přátelský a nadšený tým, který věří ve svůj potenciál. Baví nás růst a neustále se posouvat dál. Naší vizí je rozšířit na českém a slovenském trhu novou zkušenost s nakupováním šperků. Důraz klademe na kvalitu, transparentnost a kontakt se zákazníkem. Vzhledem k přirozenému růstu našeho podnikání chceme v současné době rozšířit náš tým, abychom mohli zajistit poskytování výjimečných zákaznických služeb všem našim zákazníkům.

Jakou práci nabízíme?

Rozhodně ne nudnou a stereotypní :) Budeš mít možnost nahlédnout do několika oblastí našeho fungování – budeš pomáhat našemu manažerovi výroby s jeho každodenními úkoly, podílet se na přípravě našich vyladěných balíčků pro zákazníky a zapojíme tě také do administrativy, která souvisí s chodem naší kanceláře.

Hlavní pracovní náplní bude:

  • Pomoc se zajištěním výrobních procesů

  • Pomoc s balením a odesíláním produktů zákazníkům

  • Pomoc při vyřizování každodenních administrativních činností

  • Nošení zásilek na poštu, puncovní úřad nebo celnici

  • Pomoc s udržováním příjemného a čistého prostředí naší kanceláře

Koho přesně hledáme?

Nová posila bude důležitou součástí našeho mladého týmu. Hledáme někoho, kdo mezi nás dobře zapadne a kdo nás dobře doplní nejenom svými schopnostmi, ale co je v malém týmu obzvlášť důležité - i svou osobností :)

Nevyžadujeme žádné speciální znalosti nebo zkušenosti v oboru. Důležité je pro nás hlavně nadšení pro práci. Kromě toho hledáme někoho kdo:

  • je zodpovědný a schopný pracovat samostatně

  • je pečlivý a spolehlivý

  • dokáže si dobře zorganizovat svoje úkoly tak, aby stíhal všechny deadliny

  • je flexibilní, dokáže se rychle rozhodovat a pohotově reagovat na neustále se měnící podmínky

  • je schopný pracovat pod tlakem a zvládá řešit stresové situace

  • je v dobré fyzické kondici

Co za to (kromě práce :) ) můžeme nabídnout my?

Je pro nás důležité vzdělávání a sdílení znalostí. Rádi Tě naučíme nové věci, které bys mohl pro svou práci potřebovat. V případě dlouhodobé spolupráce Ti nabízíme možnost v rámci firmy růst, neustále se rozvíjet a zapojovat se do nových oblastí a úkolů.

Finanční podmínky dohodneme individuálně. Už teď Ti ale můžeme zaručit, že půjde o pozici flexibilní, v přátelském a dynamickém prostředí malé firmy a mladých lidí.

A i když by se to na první pohled mohlo zdát, není to u nás jen o práci :) Pracovní prostředí a vztahy se snažíme zpříjemňovat, jak to jenom jde. Mezi naše společné aktivity tak patří třeba ranní jóga, gurmánské a sportovní teambuildingy nebo návštěvy šperkařských veletrhů. Víc už ale teď neprozradíme.

Pokud Tě naše nabídka zaujala a měl/a bys zájem s námi spolupracovat, pošli nám své CV na e-mail jobs@eppi.cz s předmětem "Office Assistant v Eppi". Vybrané kandidáty pozveme do druhého kola na ústní pohovor. Budeme se těšit! :)


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha 1 (Vodičkova 791/41)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Typ práce:

Práce pro absolventy

Benefity:

Sleva na firemní produkty, Pitný režim, Home office, Sick days, Příspěvek na stravu, Pružná pracovní doba,

Požadované vzdělání:

Nezáleží

Plat:

od 20 tisíc

Datum zadání:

12.6.2018

Podobné nabídky

Hledaní práce

Back Office Manager (M/Ž) Mark2 Corporation Czech, a.s. | Praha 1

/* Not affection functionality */