Nabídka již není aktuální.


Baví Vás manuální práce ve výrobě?

Hledáte dlouhodobé zaměstnání a jistotu?

Pak je inzerát níže určen právě Vám.

 

Jaké činnosti bude Vaše práce zahrnovat?

Vaše pracovní náplň bude zahrnovat obsluhu výrobní linky, její základní nastavení, výrobu profilů, balení profilů do kartonů. Jedná se o samostatnou práci, na kterou budete zaučeni zkušeným kolegou.

Pracovní doba

Pracovní doba je jasně stanovena. Pracujeme pouze na denní směny od 6:00 do 18:00 hod, střídá se krátký pracovní týden (2 pracovní dny v týdnu) a dlouhý pracovní týden (5 pracovních dní v týdnu).  

Proč pracovat právě u nás? Čeho si naši zaměstnanci cení?

Jsme česká rodinná společnost s 25ti letou tradicí, která nabízí dlouhodobé a stabilní zaměstnání. Najdete tu přátelský kolektiv a férový přístup nadřízeného. Máte možnost ovlivnit Váš finanční růst. Poskytujeme pololetní a roční prémie. V případě Vašeho zájmu nabízíme možnost přesčasů, které jsou nepovinné. Dalším benefitem je 5 týdnů dovolené, jídelna přímo ve firmě vč. příspěvku na oběd.

Koho hledáme

Manuálně zručného zaměstnance, který má radost z dobře odvedené práce a rád se učí nové věci. Záleží nám na dobré atmosféře a kolektivu. Proto hledáme nového člena výrobního týmu, který podporuje dobrou atmosféru na směně, je přátelský a ochotný pomoci druhému, když je potřeba.

 

Nástup: dle dohody

Místo výkonu práce: Kuřim (velmi dobrá dopravní dostupnost)

 

Zaujala Vás pozice výše a rádi byst se dozvěděli víc? Zašlete Váš životopis. Po zaslání Vašeho životopisu Vás budeme kontaktovat a zodpovíme veškeré Vaše dotazy. Rádi Vás vezmeme do výroby, abyste si udělali jasnou představu o nabízené práci.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Kuřim (Blanenská 1859)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Zařazeno v oborech:

Strojírenství a průmysl
Dělník

Požadované vzdělání:

Nezáleží

Plat:

od 20 tisíc

Datum zadání:

22.5.2019
/* Not affection functionality */