Obchodník, který zachraňuje životy

Nabídka již není aktuální.


Hledáme obchodníka, který perfektně ovládá německý jazyk a který nám bude pomáhat vytvářet ve společnosti více hrdinů a moderních rytířů. Lidí, kteří se dokáží v kritických chvílích postarat o svou rodinu, své blízké, kolegy, ale i jednoduše slabší, kteří jsou na ně v danou chvíli odkázáni. Takové hrdiny umíme v lidech probouzet na našich kurzech sebeobrany, první pomoci a řešení krizových situací.

Prodávejte jako o život

Skvělá práce, ve které využijete Váš obchodní talent k něčemu, co Vám dává smysl a kvůli čemu budete ráno vstávat plni energie a nadšení do dalšího dne. Z našich statistik víme, že průměrný obchodník u nás může skrze kurzy, které sjedná, zachránit až 2 lidské životy měsíčně. Příběhy těchto lidí se k Vám dostanou, občas se s nimi i potkáte a Vy na sebe budete moci být právoplatně hrdí.

Čeká na Vás:

    • firemní telefon
    • odměna 45 000 – 90 000 Kč měsíčně
    • provize a bonusy, které nemají strop

Získáte vysokou míru svobody. Je nám jedno, zda budete skvělý výkon podávat z naší kanceláře nebo z lehátka u bazénu či na pláži. Plná podpora týmu Vám umožní, že se budete moci soustředit pouze na obchod a nebudete zahlceni papírováním ani zbytečnými formalitami.

Ve skvělé firmě

Ve skvělé firmě, která chce mnohé změnit a zanechat za sebou hmatatelnou stopu, se budete podílet na hlavním smyslu naší práce, kterým je záchrana životů. Aktuálně jich máme na kontě 37 a počet dál narůstá. Kromě nich je mezi námi téměř deset tisíc lidí, kteří prošli našimi kurzy v ČR, stovky odškolených firem a desítky zahraničních příležitostí, které čekají třeba právě na Vás.

Právě t nastal ten moment, kdy víme, že máme pouze 10% klientů spokojených a 90% nadšených. Víme, že po našich kurzech je hlad jak u nás tak v zahraničí, nicméně ještě zdaleka nejsme všude, a proto má dobrý obchodník právě nyní skvělou příležitost využít ten nejvhodnější okamžik.

Stačí se přihlásit

Stačí se přihlásit a třeba právě Vy už první měsíc dokážete zachránit svůj první život. Nebo dokážete vzít ověřené programy z ČR a prorazit s nimi do dalších zemí, nebo překonáte rekord o největší dosaženou zakázku. Nebo prostě jen získáte práci v kolektivu výjimečných lidí, na kterou budete hrdí a bude Vám dávat smysl.

Určitě jste se zde nedozvěděli vše, co jste potřebovali. Více informací o průběhu práce, odměnách, formách spolupráce zjistíte, jakmile se přihlásíte. Stačí nám poslat životopis na personal@sorudo.cz a vyplnit úvodní dotazník zde. Ale neváhejte, počet míst je značně omezený.

 

 Chceš se přidat do našeho superhrdinského týmu? Přesvědč nás!
Pošli svůj životopis a motivační dopis.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Česká Republika (Národních mučedníků 398/7)

Typ smluvního vztahu:

Benefity:

Sleva na firemní produkty, Sick days, Mobilní telefon, Finanční bonusy, Pružná pracovní doba,

Zařazeno v oborech:

Obchod
Obchodní zástupce

Požadované vzdělání:

Nezáleží

Požadované jazyky:

Němčina

Plat:

od 40 tisíc

Datum zadání:

8.4.2018
/* Not affection functionality */