Obchodní zástupce - technik pro Severovýchodní Čechy

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je SYSTEMOTRONIC, s.r.o. Nabízí již více než 25 let komplexní služby v oblasti bezpečnosti strojů a průmyslové automatizace. Dodává výrobky předních evropských výrobců v oblasti automatizace, provádí elektro-projekční činnost, programuje řídicí systémy, staví jednoúčelové stroje. Je menší, ale stabilní a zavedená firma. Sídlo má v Brně a ve Žďáru nad Sázavou.

 

Náplň práce:

Pracovník bude zodpovědný za prodej výrobků a služeb pro automatizaci a bezpečnost strojních zařízení. Jedná se o správu stávajících zákazníků, analýzu jejich potřeb, vyhledávání nových zákazníků a projektů, vypracování cenových nabídek. Základem je denní kontakt se zákazníky a s tím spojené samostatné plánování cest z domova v daném regionu.

 

Požadujeme:

Požadujeme min. středoškolské vzdělání s maturitou elektrotechnického směru a nejlépe praxi v oboru průmyslové automatizace. Ochotu denně cestovat, výborné komunikační dovednosti, příjemné vystupování, samostatnost, logické myšlení, znalost práce na PC (MS Office). Řidičský průkaz skupiny B. Anglický nebo německý jazyk pro orientaci v katalozích je výhodou.

 

Nabízíme:

Nabízíme zajímavou práci s možností dalšího vzdělávání v zázemí firmy s dlouholetými zkušenostmi v oboru bezpečné automatizace. Zaškolení při nástupu, odpovídající platové ohodnocení a odměny dle dosažených výsledků. Týden dovolené navíc, stravenky, služební auto a telefon i pro soukromé účely, notebook a další příspěvky po zapracování.

 

Místo práce: Královéhradecký a Pardubický kraj

 

Termín nástupu: ihned

 

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s motivačním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!

Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: [e-mail byl skryt]

 

Platnost inzerátu končí 19. 10. 2017. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.   

 

 

 


informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Hradec Králové (Královéhradecký a Pardubický kraj)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

od 30 tisíc

Datum zadání:

19.9.2017

Podobné nabídky

Hledaní práce

topPracovník/ce úseku pečiva - obsluha pekárny JEDNOTA, spotřební družstvo České Budějovice | Hradec Králové

topPracovník/ce úseku koloniálu - Terno Hradec Králové JEDNOTA, spotřební družstvo České Budějovice | Hradec Králové

Obchodní zástupce - autorizovaný technik ADECCO spol. s r.o. | Hradec Králové


/* Not affection functionality */