Obchodní zástupce pro Moravu (voda+topení+plyn) (PL4691)

Nabídka již není aktuální.


Požadavky:

SŠ vzdělání nejlépe technického nebo ekonomického zaměření s praxí aspoň 3 roky na místě obchodní zástupce. Orientace v produktech pro TZB. Samostatnost, spolehlivost, příjemné vystupování, zodpovědnost při plnění svěřených úkolů; PC na uživatelské úrovni; ŘP B a praxe v řízení osobního automobilu považujeme za naprostou samozřejmost.

Popis:

Obchodní činnost ve svěřené oblasti (celá Morava), prodej výrobků pro TZB (instalatérské komponenty, vybavení do koupelen, zařízení pro úpravu a filtraci vody. Péče o stávající zákazníky z řad velkoobchodů a akviziční činnost, plnění obchodního plánu a administrativa s tím spojená. Řešení zákaznických požadavků a reklamací - posuzování jejich oprávněnosti.

Nabídka:

Práce na HPP, zázemí stabilní společnosti s více než 25ti letou tradicí na trhu. Plat ve výši 40 - 50 tisíc (složený ze základu a pohyblivé části). Služební automobil a nástroje pro práci - mobilní telefon, notebook. Příspěvek na stravování, penzijní připojištění.


informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Olomouc (celá Morava)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Benefity:

Příspěvek na životní pojištění, Notebook, Stravenky, Služební auto, Mobilní telefon, Finanční bonusy, Pružná pracovní doba,

Zařazeno v oborech:

Obchod
Obchodní zástupce

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

40000 - 50000 Kč/měs.

Datum zadání:

27.11.2019
/* Not affection functionality */