OBCHODNÍ REPREZENTANT divize strojírenství nebo auto-moto

Nabídka již není aktuální.


NAŠI OBCHODNÍCI  A OBCHODNICE MAJÍ VĚTŠÍ PLATY NEŽ TOP MANAŽEŘI A NÁS TO TĚŠÍ.

Možná si říkáte: „Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají.“ To my dobře známe a víme, že toto by byla cesta do pekel – nic pro nás.  Jednáme na rovinu a totéž čekáme od vás. A proto teď otevřeně vybalíme karty na stůl.

Otevíráme divize auto-moto a aktuálně hledáme šikovné obchodníky v těchto regionech:

- Frýdek Místek, Nový Jičín
- Vsetín, Zlín, Uherské Hradiště
- Přerov, Kroměříž, Hodonín
- Brno, Vyškov, Blansko
- Břeclav, Znojmo

 

Dáme vám všechno, co obchodník potřebuje, aby byl úspěšný

  • kvalitní produkty, o které se můžete opřít. Zastupujeme německou společnost TECHNOLIT GmbH, jejíž produkty (průmyslová chemie, lepidla, odmašťovače, elektrody,..) jsou špička na evropském trhu od roku 1979.  Navíc máme některé ojedinělé produkty, které nikdo jiný nenabízí.  Dokážeme svým zákazníkům nabídnout konkrétní řešení.
  • zaučení - intenzivně Vás proškolíme nejen na produkty, ale i na obchodní dovednosti v rámci několikadenního tréninku. Využíváme osvědčený prodejní systém 10 kroků prodeje a některé metody koučingu.
  • vedení - bude vás podporovat váš regionální manažer (jednoho máme pro Moravu a druhého pro Čechy).  První týdny se vám bude intenzivně věnovat, jezdit s vámi na schůzky, cokoliv bude potřeba – až do doby, kdy si budete jistí v kramflecích. Máme stabilní tým a pro své lidi jsme oporou, i když řeší těžkosti třeba v soukromí. S námi prostě nejste sami. 
  • široké portfolio zákazníků – staráme se o menší a střední firmy v oblasti výroby, opravárenství, údržby a servisu. Žádné dlouhé schvalovací procesy, ale objednávky přímo na místě u zákazníků a tím i rychlé výsledky práce.
  • žádný zbytečný reporting - máme totiž vlastní on-line CRM systém. Vše budete mít v pracovním tabletu – přímo u zákazníka vystavíte objednávku, můžete ukázat videa apod. Denně vidíte svoje pracovní výsledky i to, jak vám krásně naskakují provize.
  • nasloucháme vám - víme, že jste to vy, kdo je nejblíže zákazníkům a zná jejich potřeby. Máte-li nějaké tipy, jak podpořit obchod, velmi rádi je zvážíme a ty, které se ujmou, taky náležitě odměníme (poukázkou, wellness pobytem apod.)
  • marketingovou podporu – snažíme se být transparentní a blíž vám i vašim zákazníkům. Vydáváme časopis, pořádáme soutěže, máme vlastní FB profil a spolupracujeme s Business Animals.
  • kvalitní a moderní pracovní pomůcky - nové auto značky Škoda + CCS kartu, tablet, mobil, firemní oblečení (budete-li chtít), připojení k internetu … možné využít i k soukromým účelům. Stejné pracovní pomůcky mají naši lidé na HPP i ŽL.
  • férovou odměnu - čím víc prodáte, tím víc dostanete. U nás žádný strop nemáme. Provizi vyplácíme už z uzavřených objednávek (ne až uhrazených). Protože jsou začátky náročné, nabízíme Vám HPP s fixním platem 20 000 Kč. Kdykoliv se rozhodnete, můžete pro nás pracovat i na živnostenský list.

 

Nic ale není zadarmo. My vám dáme veškeré zázemí, ale vy jste ti, kteří musí

    • oslovit zákazníky (stávající i nové) a domluvit si schůzku,
    • osobně prezentovat zákazníkům produkty (žádný katalogový prodej!),
    • umět přirozeně komunikovat jak s údržbářem, tak se zkušeným nákupčím (podle hesla náš zákazník náš pán),
    • zvládnou i odmítnutí a nebrat si ho osobně, protože to je přirozenou součástí každého obchodu,
    • flexibilně plánovat svoje aktivity tak, abyste dosáhli svého měsíčního/ročního cíle

 

Váháte, jestli je to pro Vás? Pojďme se mrknout, kdo je u nás úspěšný. Je to ten, kdo

    • ví, že obchod není jednoduchý, ale je odhodlaný stát se úspěšným obchodníkem a nevzdá to po pár dnech,
    • rád by byl svým pánem (měl něco jako svoji firmu), ale nemá vstupní prostředky na investici a bojí se začít od nuly,
    • umí naslouchat zákazníkům a nabídnout jim řešení, které neodmítnou,
    • má přirozené vystupování a dokáže si získat důvěru zákazníků,
    • je proaktivní a cílevědomý a hledá způsoby a ne důvody.

 

 

Oslovila Vás naše nabídka? Pak na nic nečekejte a pošlete nám, prosím, svůj životopis a krátký motivační dopis, proč byste u nás chtěli pracovat + uvést region, o který máte zájem. 

Máte-li jakékoliv dotazy, kontaktujte nás na níže uvedeném telefonu nebo e-mailu.

Těšíme se na vás. Za společnost Tech-lit

personalista Martina Koláčková

 

Máte-li dotaz, volejte na číslo 702 003 934 Pokud ale už po přečtení cítíte, že je to to ONO, pak nečekejte a pošlete svůj životopis na e-mail martina@martinakolackova.cz  Těším se na Vás Martina 

Odesláním Vašeho životopisu souhlasíte se zpracováním a uchováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění za účelem získání zaměstnání pro Vaši osobu. Tento souhlas platí až do jeho odvolání.

 


informace

Zadavatel:

Fyzická osoba - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Česká Republika (Morava)

Benefity:

Sleva na firemní produkty, Notebook, Příspěvek na dopravu, Stravenky, Home office, Služební auto, Mobilní telefon, Finanční bonusy, Pružná pracovní doba,

Zařazeno v oborech:

Obchod
Obchodní zástupce

Požadované vzdělání:

SOU/výuční list

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

21.6.2017
/* Not affection functionality */