Obchodní konzultant pro firemní klientelu

Nabídka již není aktuální.


Pracujte pro největší českou pojišťovnu, která dlouhodobě zaujímá pozici lídra českého pojistného trhu. V současnosti rozšiřujeme náš obchodní tým a přijímáme nové kolegy.

Hledáme schopné obchodníky - parťáky do týmu v Praze. Buďte zodpovědný za obchodní jednání s firemní klientelou a za následnou péči o ni, podílejte se na budování vztahů s aktuálními firemními klienty, nabídněte klientovi více než prodej finančních produktů.

Společnost Česká pojišťovna, a.s  Vám nabízí:- školení z oblasti financí a obchodu na nejvyšší úrovni,- nadstandardní příjem vázaný na výkon a vzdělání,- zajímavou práci,- časovou nezávislost,- úspěch, který ocení Vaše okolí,- zajímavý fixní příjem + pohyblivá složka, - podporu asistentky, která Vám bude domlouvat obchodní schůzky,- možnost profesního růstu.

Zajímá Vás, za co budete zodpovědný/á?- budete se starat o přidělené portfolio klientů- budete navazovat dlouhodobé vztahy s klienty a pečovat o ně- získávání nových klientů

Co od Vás očekáváme?- minimálně SOU s maturitou,- čistý TR,- samostatnou a energickou osobnost, která má příjemné vystupování,- nadšení pro obchod a chuť na sobě pracovat ,- umění zaujmout klienta,- výborné komunikační a prezentační dovednosti,- zkušenosti z oboru výhodou, ne však podmínkou.

Takže? Takže, jestli chcete, aby Vás práce bavila, pracovat v nejrychleji rostoucím týmu v regionu a podílet se na změnách v tradiční společnosti na českém trhu, posílejte svůj životopis na [e-mail byl skryt].


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha

Typ smluvního vztahu:

Práce na živnostenský list

Typ práce:

Práce pro absolventy

Benefity:

Sleva na firemní produkty,

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Požadované jazyky:

Čeština

Plat:

od 35 tisíc

Datum zadání:

16.4.2018

Podobné nabídky

Hledaní práce

Back Office Manager (M/Ž) Mark2 Corporation Czech, a.s. | Praha 1


/* Not affection functionality */