Obchodně projektový manažer (29 000 Kč/měsíc + neomezené provize)

Nabídka již není aktuální.


Úklidová společnost s dlouholetou tradicí působící po celé republice hledá kandidáta na pracovní pozici "Obchodně projektový manažer" pro Středočeský, Královéhradecký a kraj Vysočina. Práce na HPP, plný úvazek, flexibilní rozvržení pracovní doby. Nástup ihned nebo na základě domluvy.

Náplň práce: aktivní monitoring trhu, oslovení potencionálních zákazníků, nabídka facility služeb (úklidových, strážních a speciálních), zpracování cenových nabídek, kalkulace, organizační činnost, účast na rozjezdu nových zakázek.

Ideální kandidát by měl splňovat: minimálně středoškolské vzdělání, výborná znalost práce na PC, výborné komunikační schopnosti, samostatnost, zodpovědnost, časová flexibilita, ŘP sk. B (aktivní řidič), praxe v oboru facility (úklidové práce, ostraha) výhodou.

Nabízíme: odpovídající platové a prémiové ohodnocení + neomezené provize z prodeje, profesní růst, vzdělávací kurzy a školení, možnost vlastní organizace práce, služební mobilní telefon, notebook, služební automobil, možnost občasné práce z domova, sportovní a společenské firemní akce.

Pracovní místo je vhodné i pro OZP.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Kroměříž

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Benefity:

Notebook, Home office, Služební auto, Mobilní telefon, Pružná pracovní doba,

Zařazeno v oborech:

Obchod
Obchodní zástupce

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Požadované jazyky:

Čeština

Plat:

29000 Kč/měs.

Datum zadání:

26.2.2021
/* Not affection functionality */