Náměstek ředitele pro výzkumnou a odbornou činnost

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Výzkumný ústav vodohospodářský T. G. Masaryka, v.v.i. Je zaměřen na výzkum stavu, užívání a změn vodních ekosystémů a jejich vazeb v krajině, hospodaření s odpady a obaly.

Ing. Tomáš Urban – ředitel Výzkumného ústavu vodohospodářského T. G. Masaryka, veřejná výzkumná instituce vypisuje výběrové řízení na pozici náměstka ředitele pro výzkumnou a odbornou činnost.

 

Požadujeme:

    • vysokoškolské vzdělání  magisterského typu
    • praxe v oboru nejméně 3 roky v oblasti vodního hospodářství se zkušeností s výkonem řídící činnosti, vedením, hodnocením a motivováním zaměstnanců a pracovních týmů,
    • organizační schopnost, rozhodnost, odpovědnost, komunikativnost,
    • praktické zkušenosti v oblasti výzkumu, znalosti související právní problematiky a financování výzkumu, zkušenosti s řízením projektů,
    • aktivní znalost anglického jazyka je výhodou,
    • samostatnost, flexibilita, proaktivní přístup.

 

Nabízíme:

Mzdové zařazení dle Vnitřního mzdového předpisu a zákona 262/2006 Sb., možnost seberealizace, 5 týdnů dovolené, možnost dalšího vzdělávání, přátelské, inspirativní a profesionální pracovní prostředí.

 

Místo práce: Praha

 

Termín nástupu: 1. 4. 2018

 

Písemné nabídky se strukturovaným profesním životopisem, zdůvodněním zájmu o pozici a konceptem (svojí představou) způsobu řízení, organizace a zaměření činnosti ústavu v rozsahu 1-2 stran formátu A4 posílejte do 19. 2. 2018 na e-mail: egrundova@jobsystem.cz ,nebo dodejte osobně do sekretariátu ředitele ústavu, popřípadě přes podatelnu. Na přihlášky doručené po tomto datu nebude brán zřetel, rozhodující je datum přijetí nabídky sekretariátem ředitele ústavu, výše uvedenou e-mailovou adresou nebo podatelnou Výzkumného ústavu vodohospodářského T. G. Masaryka, v. v. i. Uchazeči, kteří budou splňovat zadané požadavky, budou pozváni k individuálnímu pohovoru.

 

Strukturovaný životopis musí obsahovat souhlas ve znění: Podpisem a odevzdáním přihlášky do výběrového řízení na pozici náměstka ředitele pro výzkumnou a odbornou činnost uděluji Výzkumnému ústavu vodohospodářskému, v. v.i., Podbabská 2582/30, Praha 6, PSČ 160 00, v souladu se zněním § 5 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů souhlas se zpracováním mých osobních údajů pro potřeby výběrového řízení na dobu do 31. 3. 2018. 

 

Kontaktní osoba pro dotazy k výběrovému řízení:

Hana Trnková, telefon: 220 197 297.

                                                                              

Platnost inzerátu končí 19. 2. 2018. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.


informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Praha

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Vysokoškolské

Plat:

od 20 tisíc

Datum zadání:

6.2.2018
/* Not affection functionality */