Manažer nákupu v Třebíči - zajímavé platové ohodnocení - nástup ihned!

Nabídka již není aktuální.


Společnost TEDOM vznikla v roce 1991 a od té doby se stále vyvíjí a rozšiřuje. Tedom v Třebíčí se rozbíhala jako malá firma, aktuálně je z ní mezinárodní společnost s více než 500 zaměstnanci, která své výrobky prodává v desítkách zemí světa.

Tato stabilní společnost aktuálně obsazuje pozici Manažer nákupu skupiny TEDOM. Jako Manažer nákupu by jste byl zodpovědný za koncepční řešení jednotlivých stran v dodavatelském řetězci skupiny TEDOM, metodické vedení lidí a komunikaci s CFO, logistikou, vývojem, servisem a obchodem. Také by jste revidoval a uzavíral rámcové smlouvy s dodavateli a na základě zavedeného sjednoceného systému nákupu docílit neustálého snižování nákladů při zajištění potřebné kvality.

Co od Vás očekáváme? Máte ukončené VŠ vzdělání technického nebo ekonomického směru a předchozí zkušenosti z řízení nákupu ve strojírenství nebo podobné firmě většího rozsahu s pobočkou v zahraničí. Musíte umět plynule komunikovat v anglickém jazyku slovem i písmem, pokud umíte i němčinu je to výhodou. Zaujmete nás pokud máte schopnost orientace v ekonomických výkazech a v obchodním právu.

Nabízíme Vám perspektivu ve stabilní a stále se rozvíjející firmě, možnost seberealizace, odborný i profesní růst, jazykové a vzdělávací kurzy, příspěvek na stravování, služební vůz k soukromým účelům a mnoho jiného.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte nám zaslat Váš životopis. Budeme se těšit!


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Třebíč (Hrotovická)

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Vysokoškolské

Požadované jazyky:

Angličtina, Čeština

Plat:

od 60 tisíc

Datum zadání:

28.4.2019

Podobné nabídky

Hledaní práce

/* Not affection functionality */