Nabídka již není aktuální.


Místo výkonu práce: Jablonec na Nisou Možnost nástupu: Ihned nebo dohodou Pro našeho klienta, českou stabilní společnost, která se zabývá průmyslovou automatizací, hledáme vhodné kandidáty na pozici Konstruktér.

Co bude náplní Vaší práce?

konstrukce strojních zařízení dle zadané koncepce – jednoúčelové stroje tvorba 3D a 2D dokumentace finálního produktu, podsestav a jednotlivých dílů za použití programu Creo (Pro/Engineer) spolupráce s dalšími odděleními společnosti a kolegy

Jaký je kandidát, kterého bychom rádi potkali?

má vystudovanou SŠ nebo VŠ technického směru – ideálně obor strojní konstrukce nebo průmyslová automatizace chce se dále učit a vzdělávat v oboru strojní konstrukce, je ochoten pracovat na svém vývoji umí modelovat v některém v 3D CAD systému (např. Creo, Pro/Engineer, Solidworks) má min. 2 roky praxe na pozici konstruktéra – konstrukce strojních zařízení není podmínkou, ale velkou výhodou dokáže přečíst technický text a písemně komunikovat v AJ umí pracovat na PC (MS Office) je aktivní řidič (ŘP sk.B)

Co Vás čeká, když uspějete?

samostatná práce na zajímavých a různorodých projektech profesní růst a spousta příležitostí pro získání nových a kvalitních zkušeností finanční ohodnocení dle Vašich zkušeností, prémie při dokončení projektu i v průběhu roku příspěvek na sport/kulturu a proplacení kurzu AJ stravenky, dovolená navíc a výhledově možnost Home office

Koho můžete kontaktovat v případě zájmu?

Kontaktní osobou pro tuto pozici je Jana Vydařelá – HR konzultantka. Jestliže Vás naše nabídka zaujala, zašlete svůj životopis na [e-mail byl skryt] nebo nás kontaktujte telefonicky pro bližší nezávazné informace (737 855 829).

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Jablonec nad Nisou

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

7.2.2017

Podobné nabídky

Hledaní práce

OPERÁTOR VÝROBY DISPONERO s.r.o. | Jablonec nad Nisou

/* Not affection functionality */