Junior analytik

Nabídka již není aktuální.


Staň se součástí investiční skupiny CFG působící v sektoru financí, investic a nemovitostí. Investujeme pouze do takových aktiv, se kterými máme dlouholetou zkušenost a splňují dvě základní kritéria naší investiční filozofie – atraktivní, udržitelný výnos a zajištění reálnými aktivy.

Jako Junior analytik získáš možnost nahlížet na fungování finančních operací v praxi a tím si zajistíš nové zkušenosti, které se ti v životopisu do budoucna neztratí.

Jak by vypadaly tvé dny u nás?

Každý den budeš spolupracovat s úvěrovými specialisty, pro které budeš oceňovat nemovitosti klientů a prověřovat jejich úvěroschopnost.

V rámci naší investiční skupiny vlastníme velký hotel, takže se budeš podílet na business develompent činnosti pro tento objekt.

Během své práce budeš příležitostně analyzovat naše potenciální investice a vyhodnocovat jaká je nejlepší. Při těchto analýzách budeš zkoumat konkurenci, situaci na trhu, pracovat s finančními výkazy, sestavovat finanční stategie, nejrůznější cash flow modely.

Čas od času ti bude zadán úkol zanalyzovat a ocenit i další druhy nemovitostí, třeba jako velké průmyslové areály, polikliniky apod.

Můžeš se setkat i s modelováním a vytvářením strategie pro naši obchodní činnost, ke které poté zpracuješ závěrečné výstupy pro své kolegy a šéfa.

Občas budeš řešit další adhoc úkoly – jako zpracování dat, research aj.

Co k tomu budeš potřebovat?

    • Denně budeš používat excel, takže musíš být kamarád s tabulkami, čísly a zvládat i pokročilejší funkce
    • Slova rozvaha, výkaz zisků a ztrát by pro tebe neměla být cizími pojmy a měl bys s nimi umět pracovat a vědět, co jednotlivý řádek znamená
    • Pokud budeš studentem/kou VŠ ekonomického nebo finančního směru a budeš mít zájem o finance, bude to pro tebe výhoda při práci
    • Samozřejmostí je mít analytické myšlení, bez něho by se práce analytika neobešla
    • Také bys neměl/a zapomínat na svědomitost a pečlivost, abychom se mohli spoléhat na tvoje výstupy, které budeš zpracovávat
    • Nejdůležitější je ale touha se naučit něco nového, vše ostatní ti již u nás ukážeme

Co u nás získáš?

    • Díky ploché organizační struktuře nebudeš muset hledat šéfa svého šéfa
    • Na začátku dostaneš zaškolení do všech aspektů tvé práce a ani poté na to nebudeš sám/sama, protože budeš spolupracovat s týmem šikovných kolegů, kteří ti se vším pomohou a naučíš se od nich spoustu věcí
    • Budeš mít stravenky v hodnotě 100Kč
    • Plně hrazenou MultiSport kartu
    • Krásný výhled na Prahu, protože naše kanceláře máme ve 13. patře na Vinohradské ulici, hned u metra Želivského
    • Flexibilitu při part time pozici, kdy si docházku stanovíš podle svého rozvrhu
    • Možnost spolupráce i na full time, pokud budeš chtít

Nezáleží na tom jestli jsi studentem/studentkou bakalářského, magisterského stupně nebo absolvent/ka, pokud se s námi chceš potkat, pošli nám své CV a několik slov o sobě na [e-mail byl skryt] a my tě rádi pozveme na pohovor.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha (Vinohrady, Vinohradská 2396/184)

Benefity:

Pitný režim, Multisport karta, Stravenky, Finanční bonusy,

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

od 15 tisíc

Datum zadání:

2.1.2019
/* Not affection functionality */